Dit heeft de zomer voor je billen in petto

Gepubliceerd op 11 mei 2017 door Isabelle
Dit heeft de zomer voor je billen in petto

Suns out, bums out! 

Het belooft een hete zomer te worden. Dezer dagen stijgt het kwik langzaam maar zeker en het is slechts een kwestie van tijd voor je je oude bikini weer van stal mag halen. Of liever: smijt die maar bij het grof vuil, zomer 2017 zweren alle trendsetters bij een opvallend nieuw design. Eerder kreeg de naakte look (die is pas eng!) al een plaatsje bovenaan de stijlradar, nu zetten de stringbikini en het stringbadpak de achtervolging in. Grijze muizen zullen het niet graag horen, maar komend seizoen mag geen centimeter van je billen bedekt blijven -neem het van Bella, Hailey, Kendall, Kim en co aan.

Het goede nieuws: dat je daarbij niet met de perfecte peach bum kan pronken, is heus geen drama. Toen Kim Kardashian enkele weken geleden met cellulitis werd "betrapt", deed ze de gemene opmerkingen met één rake tweet af en ook mannen roepen al jaren dat er echt niets mis is met wat sinaasappelhuid. Kendrick Lamar wijdt zelfs een volledig nummer, Humble, aan de natuurlijke look. Ander leuk extraatje: het stringmodel valt hoger op je heupen en maakt je benen dus optisch ook enkele centimeter langer... 

Twee opmerkelijke microtrends binnen deze trend: poseren doe je best vanuit de verleidelijke bambi pose én op een jetski... Voor wie de stap durft wagen, hier is de nodige stringspiratie: