Festival Fire Is Gold

Geüpdatet op 17 januari 2019 door ELLE België
Festival Fire Is Gold

ELLE X ZALANDO

Met Fire Is Gold, het allernieuwste Belgische hiphopfestival komen de fans van de rap-cultuur (eindelijk) aan hun trekken. Inspiratie nodig voor de passende dresscode?

Ontdek gedurende de hele zomer looks uit de “FOREVER FESTIVAL” campagne van Zalando. En om de festivalperiode goed te starten, creëerden ELLE x Zalando al een eerste look voor jou!

Op 14 mei kun je in het Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde terecht voor een indrukwekkende line-up van Belgische en internationele hotshots uit de hiphopscene. Roméo Elvis, Ritchie Santos, Mula B, Brodinski, Simon Lesaint, Woodie Smalls, Jarreau Vandal en Hamza om maar enkele namen te noemen die de twee podia van Bloody Louis en Trillers zullen inpakken.
Check voor meer praktische info www.fireisgold.com.

fire-is-gold_visuel-zalando

Street Smart Look

Voor de urban hipsters die graag uit de bol gaan op hiphop: mix de invloeden uit de streetcultuur met sexy basisstukken uit de sportgarderobe. Stel je ideale outfit samen op Zalando.be:

Kies je favoriete items uit de collectie door op de onderstaande items te klikken:

#WEDSTRIJD: Zin gekregen om je shopping te doen op Zalando.be? Neem hier deel aan onze wedstrijd en maak kans op een waardebon van €250.

Fire is Gold 2

Ga je naar festivals deze zomer? Met de cadeaubon van Zalando zal dat niet onopgemerkt gebeuren! Beschikbaar vanaf €15.