Dolce & Gabbana lanceert collectie keukentoestellen

Gepubliceerd op 3 mei 2017 door ELLE België
Dolce & Gabbana lanceert collectie keukentoestellen

Fleur jij binnenkort je keuken op met een vrolijke D&G broodrooster, blender, juicer, waterkoker of zelfs koffiezetapparaat? 

Ja hoor, je leest het goed: het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana slaat de handen in elkaar met Smeg (dat merk van die iconische koelkasten...). Samen lanceren ze de "Sicily is my love"- collectie met gekleurde huistoestellen geïnspireerd door de Siciliaanse kunst.

Dolce & Gabbana en Smeg presenteerden de kleurrijke collectie op de Milaan Design Week, die van 4 tot 9 april plaatsvond. Een broodrooster, een blender, een juicer, een waterkoker, een koffiezetapparaat: het Italiaanse modehuis brengt verschillende huishoudapparaten op de markt.

Vrolijke decoratie

Alle apparaten werden gedecoreerd naar Siciliaanse normen, het vaderland van Domenico Dolce. Het resultaat is een collectie met opzichtige motieven zoals bloemen, citroenen, citrusvruchten, vijgen en zelfs de Etna, de beroemde Siciliaanse vulkaan.

De twee labels werkten eerder al samen. Zo produceerden ze in 2016 100 koelkasten in een limited edition-versie. Het prijskaartje van deze "Sicily is my love”-collectie is nog niet bekend, maar om je alvast een idee te geven: de koelkasten kostten een beetje meer dan 31 duizend euro...

Ontdek de hele collectie hier:

De collectie zal verschijnen in oktober 2017.

(Via ELLE Belgique, Julie Sacré)