Little Chef: waarom we plots geobsedeerd zijn door een kinderkookboek

Geüpdatet op 28 april 2017 door ELLE België
Little Chef: waarom we plots geobsedeerd zijn door een kinderkookboek

Koken wordt vanaf nu echt kinderspel dankzij Lilliputiens. Het Belgische bedrijfje brengt met Little Chef een lijn op die markt die speciaal voor kinderhandjes ontwikkeld is. 

Twee vriendinnen richtten in 1995 Lilliputiens op en focusten zich volledig op stoffen speelgoed. Vandaag is hun collectie ontzettend uitgebreid met allerlei speeltjes en schattige personages die kinderen gelukkig maken. Daar komt met Little Chef nu nog een baklijn bij met een kookboek en handige keukenhulpjes.

Kookplezier voor groot en klein

Het kookboek bevat twaalf lekkere receptjes, van cheesecake over crumble tot chocoladetaart (yum) waarvan er vier tot stand gekomen zijn met hulp van Michel & Augustin. Dankzij de handige accessoires wordt de bereiding van elke recept bovendien echt kinderspel. Een keukenschort en -muts, een klopper, bakvormpjes, een lepel, een eierscheider: aan alles is gedacht om er een echt succes van te maken.

Extra plus: de hulpstukjes zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens erg leuk uit. Je mini-me’s gaan niet meer uit de keuken weg te slaan zijn.

Ontdek hier de hele collectie:

(Stagiaire Kirsten Van Elsen)