Move over North West, deze Belgische kleuter is de nieuwste Instagram sensatie

Gepubliceerd op 26 april 2017 door Isabelle
Move over North West, deze Belgische kleuter is de nieuwste Instagram sensatie

Blue Ivy, North West en co krijgen concurrentie van formaat, en wel van Belgische bodem: het 6-jarige model Lou Mungiele is goed op weg om Instagram te veroveren. Haar grote troef? Een feeërieke bos wilde manen! 

De kleuter met Belgisch-Congolese roots werd enkele weken geleden ontdekt via de feed van stylist Youth Smhr, die haar met gigantische teddybeer op de kiek zette en meteen duizenden reactie ontlokte. Ook op haar eigen account vergaart de kleine Lou steeds meer fans onder de noemer Puppy Just Me. Haar urban stijl is geniaal, maar ook haar imposante haardos trekt de aandacht. Lou's krullen zijn haast een meter lang en worden elke week aan een heilig ritueel onderworpen door mama Gisele Munchiele: eerst stevig doorborstelen, vervolgens stevig hydrateren met Mythic Oil van l'Oréal en uiteindelijk spoelen met Garnier shampoo. 's Morgens gaan de wilde lokken ook in staartjes, kwestie van het volume ervan te behouden. Lou's favoriete kapsels: een zijdelingse paardenstaart en een hoge knot -net als North trouwens! Vogue Runway ontdekte het fenomeen ondertussen en bombardeerde Lou alvast tot "het mooiste haar van België".

Benieuwd naar de Belgische mini Rapunzel? Je ontdekt haar hier:

Benieuwd wat er nog in het verschiet ligt voor Lou. Voor Thylane Blondeau, ooit uitgeroepen tot mooiste kindster ter wereld, betekenden haar opvallende kleuterlooks alvast de start van een internationale modellencarrière.