4 feestjes om niet te missen op zondag 16 april

Geüpdatet op 19 november 2019 door ELLE België
4 feestjes om niet te missen op zondag 16 april

Na het paasfeest met de hele familie is het tijd voor een leuk feestje met je vrienden! 

Pasen is een feestdag en dat wil zeggen dat er letterlijk gefeest moet worden. Op Paasmaandag heeft (bijna) iedereen een vrije dag, geen verplichtingen en kan je lang uitslapen. Geen uitvluchten dus en tijd voor een goede party met je compagnons. Gelukkig is er over heel Vlaanderen geen gebrek aan stevige feestjes. Vrolijk Pasen!

1/

feestjes pasen

Antwerpen

Fans van The Jacksons, Marvin Gaye en Diana Ross moeten morgen afzakken naar Café Local. Hier leef je je uren uit op de dansvloer tijdens de Motown Party Antwerp. Leuke remixes, een vleugje swing en de allerbeste originele platen trekken je op de dansvloer en laten je niet meer gaan!

Limburg

Wie in Limburg vertoeft, bouwt best een feestje in, waar kan het ook anders, Versuz! Tijdens de Pacha Ibiza night draait de Grammy-genomineerde DJ Mark Knight de pannen van het dak. Veel plezier!

2/

feestjes Pasen

West-Vlaanderen

Zin in een trip down memory lane? Dan is Krush Club dé plek voor jou! Tijdens de heuse Back to the 90's // 00's ga je helemaal uit je dak op nummers van Get Ready, de Spice Girls en Scooter. Verzamel je vrienden in een WhatsApp-groepje en maak ze warm voor dit nostalgische feestje!

Brussel

Wie een primeur wil meemaken, begeeft zich naar Sett Club waar voor de eerste keer TABOO zal plaatsvinden. Met een live optreden en verschillende DJ's is dit een mooie optie voor wie in hartje België vertoeft.

LEES OOK: 10 hebbedingen om Pasen in stijl te vieren

LEES OOK: 15 x originele en gemakkelijke tafeldecoratie voor Pasen

Editor: Jolien Meulders