Blonde Salon: mis deze beauty pop-up niet!

Geüpdatet op 19 februari 2018 door Claire
Blonde Salon: mis deze beauty pop-up niet!

Van 4 mei tot 1 juli opent in Berchem 'Blonde pop up salon' de deuren: het pop-up beautyadresje van make-up artist Els Van Schoor, waar je terecht kan voor een snelle make-up touch-up, een ingewikkeld kapsel en heel wat beautyworkshops.

Els van Schoor van Blonde
Els van Schoor van Blonde

Big hair, don't care? Daar denk je vast anders over na de 'Big Hair' Masterclass. Of wat dacht je van een workshop Arabische make-up, of opsteek- en vlechtkapsels? Het pop up beautysalon is telkens open van donderdag tot en met zaterdag, en mikt op meisjes van alle leeftijden. Op het menu staan korte walk-in afspraken van dertig minuten voor make-up of een opsteekkapsel, al kan je ook langere afspraken maken voor uitgebreid beauty-advies.

popup

De workshops zijn ingedeeld in twee doelgroepen: sommigen mikken op beauty professionals, zoals de Big Hair Masterclass, make-up artists of hair professionals die nieuwe tips&tricks willen ontdekken. Andere workshops, zoals moeder-dochter hairstyling, kan je zonder beautykennis volgen. En moeders die graag wat make-upadvies oppikken zonder zo'n masterclass te volgen, kunnen ook met een gerust hart die dochter meebrengen: er is een kids corner waar ze zich met make-up en verkleedkleren kunnen uitleven.

Wie graag deelneemt aan een workshop, schrijft zich best op tijd in, want zeker voor de professionele master classes zijn de plaatsen beperkt. Meer info vind je hier. Blonde Pop up Salon, Statiestraat 53, Berchem. Open van donderdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u.