Clouds of Fashion opent in Gent

Gepubliceerd op 31 maart 2017 door Laure Vandendaele
Clouds of Fashion opent in Gent

Vandaag opent Clouds of Fashion een tweede winkel in Gent. ELLE sprak met onderneemster Laurentine Van Landeghem over haar 'nieuwe baby', favoriete trend en ambitieuze toekomstplannen.

foto/ Instagram @_cloudsoffashion_
foto/ Instagram @_cloudsoffashion_

Waarom heb je voor een tweede winkel in Gent gekozen?
Antwerpen heeft mijn hart gestolen maar Gent is mijn tweede favoriete stad. Ik kom er heel graag maar vond dat een concept als dat van Clouds of Fashion nog ontbrak.

Hoe zou je dat concept precies omschrijven?
Clouds of Fashion draait om betaalbare mode. We willen on trend kleding voor een goede prijs aan een groot publiek aanbieden.

Is er een verschil tussen de collecties in Antwerpen en Gent?
Op termijn zal het aanbod in beide winkels hetzelfde zijn maar momenteel is de 'Flower Blossom Collection' exclusief in Gent verkrijgbaar.

Wat is jouw favoriete zomertrend?
Flared! Wijde broeken en bloesjes met ruches en wijde mouwen.

Favoriete stuk uit de winkel?
Moeilijk! Misschien de kleine handtasjes?

Waarom moeten de mensen naar hier komen?
Omdat we meer zijn dan een winkel. Clouds of Fashion bestaat uit een sterk team, het is een echte community met grote aanwezigheid op sociale media. We bieden ook meer dan de kleren alleen. Zo is er de jaarlijkse modeshow, binnenkort staat er een grote closet sale op de agenda, onze klanten krijgen bij elke aankoop een cadeautje, dat soort zaken. Clouds of Fashion is een levensstijl.

En die is?
Happy! Er voor gaan in het leven, zijn wie je bent. Iedereen mag er deel van uitmaken.

Je lijkt zelf altijd heel happy. Wat is jouw geheim?
Ik ben vooral blij omdat ik dit kan doen. Mijn werk is als een drug en ik wil altijd meer.

Nog grootse plannen dan?
In mei openen we een pop-up shop op de dijk van Knokke. Naast shoppen kan je er ook iets eten en drinken. In oktober breng ik een boek met mijn ondernemersverhaal uit. Ik ben gestart zonder geld, zonder opleiding en veel mensen zijn benieuwd naar hoe ik het uiteindelijk toch allemaal voor mekaar gekregen heb. Het wordt een boek met mijn ervaringen en praktische tips.

Clouds of Fashion
Brabantdam 15
9000 Gent

www.cloudsoffashion.be