Dit is het favoriete vegan schoenenmerk van Emma Watson

Geüpdatet op 6 maart 2017 door Claire
Dit is het favoriete vegan schoenenmerk van Emma Watson

De laatste dagen verscheen Emma Watson in de ene na de andere prachtige outfit op de rode loper voor haar nieuwste film 'Beauty&the beast'. En alles wat ze draagt, is ook nog eens ecologisch én diervriendelijk.

Zoals de vegan sneakers en laarsjes van Good Guys don't wear leather, waarmee ze gespot werd in Parijs, Shanghai en in Londen. Het Parijse merk werd in 2010 opgericht door Marion Hanania en gebruikt geen dierlijke producten in haar creaties, die bovendien in eerlijke omstandigheden gemaakt worden in Portugal. Het merk draagt het Peta Approved Vegan label, en kreeg van de dierenrechtenorganisatie ook al de Award voor Hét Vegan merkje van 2015.

Tijdens de persconferentie in Shanghai met de witte Samo sneakers
Tijdens de persconferentie in Shanghai

De collectie bestaat uit verschillende stijlen - van witte sneakers over enkellaarsjes tot coole sandalen - en is zacht geprijsd. Emma werd al gespot in de zwarte Norider laarsjes en in de witte Samo sneakers.

Emma op de première in Shanghai in een Elie Saab jurk gemaakt van stofoverschot van vorige collecties.
Emma op de première in Shanghai in een Elie Saab jurk gemaakt van stofoverschot van vorige collecties. © instagram.com/the_press_tour

Om de ecologisch verantwoorde merken die ze draagt tijdens de perstour in the spotlight te zetten, heeft Watson de instagramaccount The Press Tour opgestart, waarop je kan ontdekken welk merk ze op welk event draagt - zoals de sprookjesachtige creatie van Elie Saab in Shanghai - en waarom ze precies voor dat label heeft gekozen. En welke make-upmerken ze op haar lieftallige snoet liet poederen, want ook die verkiest ze eco!

Meer dier- en ecovriendelijke mode? Ontdek hier naar welke duurzame materialen je op zoek moet gaan tijdens het shoppen.