Kijk vanaf nu mee naar Dutch Ridiculousness

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Kijk vanaf nu mee naar Dutch Ridiculousness

Kun jij ook zo lachen om gênante video’s? Dan heb jij geluk! MTV heeft namelijk sinds kort het nieuwe programma Dutch Ridiculousness. Dutch Ridiculousness is al sinds zondag 27 november elke week te zien op de Vlaamse televisie met als host comedian Edson Da Graça en als co-hosts actrice Gaby Blaaser en Joffrey Breeuwer!

De show laat elke week de meest grappige en gênante viral video’s van het internet zien. Met z’n drieën nodigen ze wekelijks een gast uit waaronder bekende Vlamingen zoals Sean Dhondt en Moora vander Veken. Samen geven zij commentaar op de meest BIZARRE video’s die voorbijkomen… Be prepared!

#Ridiculoussunday
Maak jouw zondag nu nog leuker met #ridiculoussunday. Laat elke zondag zien hoe jouw Ridiculous Sunday is: laat jij je vriendin schrikken? Of hou jij meer van een smerig-eten-challenge met je vrienden. Sluit vervolgens je zondag af met more ridiculousness op de bank met Dutch Ridiculousness elke zondag op MTV.

Zet vanaf nu elke zondag avond 22:00 uur in je agenda en houd www.mtv.nl en de social media van MTV in de gaten om te zien wie er deze zondag te gast is!