Laat alles vallen: er bestaan Pokemon baby’s

Gepubliceerd op 14 december 2016 door Isabelle
Laat alles vallen: er bestaan Pokemon baby’s

Net nu de Pokemon Go rage dood en metersdiep begraven leek, steekt de beruchte app opnieuw de kop op -en wel op een manier die wij op de redactie al maandenlang geleden voorspelden. In onze diepzinnige Pokemon analyse, achterhaalden wij deze zomer immers waarom iedereen  toch zo dol was op het spel: omdat de beestjes ons aan baby's doen denken! Echt? Ja echt, het heeft iets met onze overlevingsdrang te maken, maar lees hier vooral de volledige, wetenschappelijk onderbouwde thesis pokemonologie om het hele verhaal te vatten.

Niantic Labs, het bedrijf achter de spel, heeft dat dus ook goed begrepen en probeert de rage opnieuw te laten opflakkeren door de introductie van... mini Pokemon! Je leest het goed: sinds kort kan je de baby versie van Pikachu en co vangen. Voorlopig blijft het bij "een selectie" -dixit het persbericht- van zes types, maar reken erop dat er straks nog meer wolkjes van Pokemon volgen. Hun namen:

  • Magby (baby Magmar)
  • Elekid, (baby Electabuzz)
  • Cleffa, (baby Clefairy)
  • Igglypuff, (baby Jigglypuff)
  • Pichu (baby Pikachu)
  • Smoochum (baby Jynx)

Hoe je ze kan bemachtigen? Enkel door hun specifieke eieren, die je in Pokéstops bemachtigt, te laten uitkomen door er kilometers mee te stappen. Voor de zeldzame Smoochum moet je bijvoorbeeld tien kilometers verslinden, veel plezier daarmee! (Eerste hulp voor wie dàt ziet zitten: dit zijn alle voordelen van een workout in de koude!)

Tot slot, eentje voor de freaks: test hier hoe grondig jouw Pokemon kennis werkelijk is!

Prettige feestdagen en vooral: gotta catch 'em all!!!!