De kapsel metamorfoses van 2013

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
De kapsel metamorfoses van 2013

metamorfosesStandvastigheid is niet voor sterren weggelegd. Geen maand gaat voorbij of onze beroemde vrienden ruilen hun look in voor een ander -al dan niet drastischer- exemplaar. Deze dames gingen dit jaar op kappersbezoek, bestelden "eens iets nieuws" en ontketenden een mediastorm.

1/

Miley, wat heb je gedaan? Zo’n 12 maanden geleden besloot de Amerikaanse publiekslieveling zich een punk kapsel aan te meten, het begin van een lange reeks uitspattingen. Vandaag kijken we al lang niet meer op van haar korte lokken, noch van haar immer hangende tong, immer prominente billen of niet klein te krijgen twerk…

1

2/

De pixie cut lijkt tegenwoordig een must voor al wie ooit een Oscar of ander jaloersmakend beeldje in handen wil krijgen. Na Anne Hathaway zette ook collega-winnares Jennifer Lawrence de schaar in haar gouden lokken, een look die slechts lauwe commentaren wist uit te lokken.
3
3/

Algemene verstomming toen koningin Paola met dit kapsel naar buiten trad. Wat is er met onze prachtige vorstin gebeurd? Het is de vraag die op ieders lippen lag, maar enkel wij wisten het juiste antwoord te ontdekken. Ontdek hier de reden achter de drastische verandering.

2

4/

Normaal gezien gaan blonde bimbo’s voor donkere lokken eens ze de “stijlvolle” tour op willen gaan. Kim Kardashian deed precies het omgekeerde, de Armeens-Amerikaanse schone liet haar zwarte haren blond verven op vraag van verloofde Kanye West. Honingblond lijkt voor hem beter bij haar nieuwbakken imago van stijlicoon te passen.

5

5/

Rihanna verbaasde dan weer vriend, vijand en heel wat bezorgde moeders met deze originele coupe. Niets twenties bob, zoals wij oorspronkelijk dachten. Het bleek om een “doobie” te gaan: een kapsel dat weerbarstig kroeshaar na een nachtje slapen lekker steil maakt. Net of wij met onze krulspelden de rode loper op zouden gaan.

4

6/

Over naar de haarkleuringen. Helen Mirren bewees dat er op originaliteit geen leeftijd staat en verscheen met een puberaal roze kopje op de rode loper. We like, al is het maar omdat deze kranige dame alle oma clichés vermorzelt.
6