Deze lingeriecollectie is eindelijk bij ons verkrijgbaar

Geüpdatet op 17 november 2016 door ELLE België
Deze lingeriecollectie is eindelijk bij ons verkrijgbaar

Lingerie lovers zet je schrap: sinds woensdag 2 november ligt Doutzen Stories, de collectie van het Nederlandse topmodel, in alle Hunkemöller winkels.

Na Sylvie Meis heeft Hunkemöller zo mogelijk een nog stralendere Nederlandse gastontwerpster gevonden. Dé Doutzen Kroes dus: ze staat al jaren aan de top van de modewereld, was een Victoria Secret Angel en mag nu eindelijk zelf eens lingerie ontwerpen. Dat doet ze maar al te graag, en al helemaal voor een merk waarmee ze als tiener opgroeide in Nederland.

“Ik zit al een tijdje in de modewereld, maar heb nog nooit de mogelijkheid gehad om mijn eigen lingeriecollectie te ontwerpen. Dit is een geweldige nieuwe kans voor mij! Ik ben echt trots om de wereld wat meer van mezelf en mijn passie voor lingerie te laten zien met mijn collectie voor Hunkemöller. Het is een merk dat dichtbij me staat en waar ik mee ben opgegroeid in Nederland, een merk met een sterk erfgoed.“

Benieuwd naar het verhaal achter die 'stories', lees het interview dat we eerder deze maand met Doutzen aflegden.

Droom hier alvast weg bij de beelden van de lingerie, waarschuwing er komt veel kant een klein katje en prachtige locaties in Rome bij kijken.