De leukste adresjes voor een puur schoonheidsmoment

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
De leukste adresjes voor een puur schoonheidsmoment

We selecteerden speciaal voor jullie een aantal exclusieve beauty adresjes. Ga zeker eens langs en geniet van persoonlijke verzorgingen door professionals op de mooiste locaties. 

BEAUTY PARTNER BRUSSELS

Het gloednieuw wellness- en schoonheidsinstituut BEAUTY PARTNER BRUSSELS ligt discreet weggeborgen op een steenworp van de Naamse Poort. Het werkt exclusief met een gamma van performante kosmetische en verantwoorde producten ontwikkeld door Libinvest Cosmetics in Binche. Een team van gepassioneerde experts stippelt voor elke klant een gepersonaliseerd programma uit dat zich onderscheidt door zijn hoogtechnologische edoch superzachte aanpak. Knowhow ten dienste van de esthetiek, met gebruik van de merken 2B Bio Beauty®, Ophyto®, Ophyto pH®, SkinRebirth™, Minceur 2011© en EpiXcel™.

beauty-partner-1

Revolutionaire behandelingen - zoals de koude-impulsen bij cryogenie - worden gecombineerd met specifieke merkcrèmes en sculpteren het lichaam. De resultaten overtreffen de stoutste verwachtingen en dit vanaf de eerste sessie. Samengevat: veel prestaties in een gezellige en professionele omgeving en producten die u ook mee naar huis kunt nemen. Dit alles met één doelstelling: het behouden of terugvinden van uw jeugd.

 • Exclusieve parfums: Bulgari, Jovoy & Jacques Zolty
 • Open maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur

Kernstraat 34, 1000 Brussel / T +32 (0)2 503 08 88

info@beautypartner-brussels.com
www.beautypartner-brussels.com
Facebook.com/beautypartner

1/

LES FILLES EN VILLE

In de vederlichte, haast surrealistische wereld van ‘Les filles en ville’ vallen de dagelijkse beslommeringen van u af zodra u dit schoonheidsinstituut bent binnengestapt. De transparante wolken, de schommel tegen de lichtblauwe hemel, de vele verrassingen en de zachte fantasieën verheffen het decor dat op een ecologische en duurzame wijze door binnenhuisarchitect Sandrine Devos werd uitgewerkt tot een droom met een verhaal.

filles-en-ville

Deze chique locatie, die sinds de opening in 2015 tot de verbeelding spreekt van alle inwoners uit Bergen en omgeving heeft maar één doel: u te verwennen met een warm en professioneel onthaal, en met een breed gamma van verzorging en kwaliteitsproducten die u meevoeren op een overheerlijke, multizintuigelijke reis.

 • ‘Magasin de l’année 2015’ in Bergen
 • Lichaams- en gelaatsverzorging, specifieke massages, manicure en pedicure, epileren, wimperverlenging, make-up, ‘Mesoestetic’
 • Alle dagen open van 9 tot 18.30 uur behalve op zondag en maandag
  Zaterdag tot 18 uur en donderdag tot 21 uur

Rue d’Havré 36, 7000 Bergen / T +32 (0)65 31 27 72

2/

LA MAISON BY J.V

Jeremy Velkeneers kapt sterren en hij is ook actief op modeshootings, catwalks en kappersshows. Zijn eigentijdse stijl sluit naadloos aan bij de persoonlijkheid van elke vrouw die zijn zaak binnenloopt. De groeiende belangstelling van zijn cliënteel leidde ertoe dat hij na ‘Le Salon by J.V’ en ‘L’Institut by J.V’ in 2015 een nieuw globaal schoonheidsconcept opende dat ‘La Maison by J.V’ werd gedoopt en een eigen plekje kreeg in zijn etablissement dat in het hart van de hippe Kasteleinswijk is gelegen.

Jeremy en zijn team verwelkomen er u in de drie afzonderlijke ruimtes gewijd aan coiffure, esthetiek en manicure. Uniek ingerichte ruimtes die elkaar op een intieme manier gezelschap houden in een modern, luxueus en zen kader dat zich afschermt van de stadsdrukte. Schoonheid en wellness van kop tot teen: ziedaar de visie op luxe en comfort die Jeremy met zijn klanten wil delen door alle diensten op een plek te centraliseren. Zij staan garant voor een echte zintuigelijke en emotionele ervaring.

maison-by-jv-1

 • Gelaats- en lichaamsverzorging, massages, nailbar, pedispa, nailstyling, endermologie, massage laser, epileren, wimper extension, hair extensions…
 • L’Oréal Professionnel, Kérastase, Shu Uemura art of Hair, Redken, Essie Professional, Dermalogica, Payot, Skin in Love, Ella Baché
 • Open dinsdag tot zaterdag van 8.30 tot 18 uur

77 Washingtonstraat, 1050 Brussel /
T +32 (0)2 644 64 47 ( kapperssalon )
T +32 (0)2 537 55 15 ( schoonheidsinstituut )

www.lamaisonbyjv.be

3/

VICTOR & YVES

Twee straffe kerels in een chic salon. Hoog plafond met moluren, ouderwetse ramen met ruitjes, zwart- en witdecoratie, edel parket, Kartell-stoelen, schilderijen van vrouwelijke en Brusselse schilders zoals Sam D of Anno - gewoon omdat ze van vrouwen houden: het lijkt wel een appartement op de Parijse boulevard Haussmann! Nadat de ene zijn scharen sleep bij Dessange en de andere bij Albane verankeren hun technieken zich hier op een briljante manier waardoor de respectievelijk Aziatische - vanwege de Vietnamese roots - en Belgische charmes van Victor en Yves kunnen ontluiken.

victor-&-yves

Hun manier van werken is er een zonder aanstellerij, want doelgericht, toegankelijk en klassevol, zij het zonder een excessief prijskaartje. Pixie, klassiek of retro: Yves en Victor buigen zich persoonlijk en van A tot Z over de haren van hun klanten. Gestructureerd, natuurlijk, klassiek, steil, gesofistikeerd: zij gaan geen enkele stijl uit de weg. Breng ook gerust een foto mee indien u een coupe of kleur wenst te kopiëren.

 • Label.M: Engelse producten made in USA
 • Kunsttentoonstellingen als zij daar zin in hebben
 • Open dinsdag tot zaterdag volgens afspraak

75 E. Van Driesschestraat, 1050 Brussel
T +32 (0)476 40 30 43
T +32 (0)475 96 83 85

yvesetspirou@hotmail.com