Een perfecte teint na de vakantie

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE Partner
Een perfecte teint na de vakantie

Je zonnebril staat afgetekend op je gelaat? Je hebt sproetjes of wat roodheid? Wees gerust, je bent niet alleen, na de vakantie vertoont onze huid vaak onregelmatigheden. Ontdek met de tips van Suana, National Make-Up Artist Lancôme, hoe je deze egaler kunt maken en kunt oplichten.

4 producten, 4 stappen en 5 minuten, meer heb je niet nodig voor een mooie gloed op je huid en een frisse en natuurlijke teint om het najaar tegemoet te gaan.

  • Wat heb je nodig?

IMG_2122_R

1/

  • De stappen

IMG_2089_R

  1. Geef je huid een hydratatieboost met een nootje Sérum “Advanced Génifique”. Verdeel het zacht en gelijkmatig over je volledige gelaat, vergeet ook je hals en décolleté niet. Dit product zorgt onmiddellijk voor die mooie gloed en doet perfect dienst als primer. De lichte en vloeiende textuur is geschikt voor elk type huid. Gebruik dit product gerust ook in de loop van de dag om je teint bij te werken. Breng met de vingertoppen al tokkelend een klein beetje product aan op de zones die je wil verlichten (jukbeenderen, voorhoofd of kin).

genifique

2. Breng nu de Teint Idole Ultra Cushion aan. Deze fond de teint heeft een lichte structuur, waardoor je precies het gewenste effect krijgt. Het volstaat om je manier van aanbrengen aan te passen. Zin in een natuurlijke make-up? Neem hiervoor wat product met het kussentje en breng het aan met voorzichtige klop- of golfbewegingen. Wil je roodheid camoufleren of heb je een sterkere dekking nodig? Ga dan een paar keer heen-en-weer over de huid met het kussentje mooi vlak op de huid. Breng voor een gelijkmatig effect ook wat fond de teint aan op het bewegend ooglid en werk af tot in de haarlijn. Ga nog even langs de contourlijn en strijk uit tot in de hals.
De Teint Idole Ultra Cushion heeft nog een extra voordeel: je kunt navullingen kopen! Handig als je na een lichtere wintertint weer wilt overschakelen naar een iets donkerdere tint voor de zomer.

illuteint2

3. La Base Pro Hydra Glow geeft je een lichte en frisse teint. Breng dit product met de vingertoppen aan op de jukbeenderen, de kintop, de neusbrug en het midden van het voorhoofd. Probeer het zeker ook een keer op de lippen, voor natuurlijke maar vollere lippen.

IMG_2114_R

4. Werk ten slotte af met een vleugje Cushion Blush Subtil, voor een instant effect. Dankzij de vernieuwende verpakking heb je steeds de ideale hoeveelheid product. En ook het aanbrengen is dankzij het kussentje erg eenvoudig en handig. Wil je een kleine extra, breng dan ook een vleugje blush aan op het bewegend ooglid en de lippen. Durf te experimenteren!

cushionblushIMG_2107_R

Foto’s: : Ophélie Châtelain