Salon Esthétique D, de ideale plek om jezelf te herbronnen!

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Priscille Blieck
Salon Esthétique D, de ideale plek om jezelf te herbronnen!

INTIEME LUXE

Dromen zijn belangrijk en dat geldt voor elk van ons… Vandaar dat Déborah u uitnodigt in een unieke plek voor een unieke beleving. Op de eerste etage van een art-decohuis in de Europese wijk ontdekt u een ruimte met veel houtwerk waar u onder het baldakijn in alle intimiteit tot rust komt.

salon-esth-d-1

Elke seconde van uw afspraak staat in het teken van ontspanning, relaxatie en uitmuntende lichaamsverzorging: gelaats- en lichaamsverzorging met ‘Salin de Biosel’ producten waarvan de biosequentiële formule (zoals een levensboom) bestaat uit schors, een blad en een bloem; anti-aging verzorging met de ‘Wishpro’-technologie, een echt alternatief zonder naalden of injecties; ‘Yumi Lashes’, revolutionaire techniek voor wimperlifting; medische pedicure en ‘Calluspeeling’, Braziliaanse manicure, zacht epileren, ontspannende massages.

salone-sth-d-2

Omdat Déborah eveneens uw algemeen welzijn voor ogen heeft, laat ze zich bijstaan door een team van vier wellness- en gezondheidsspecialisten.
Zij zijn actief in Studio D op dezelfde verdieping: Kristina Assimakopoulou (
yogaleraar, iyengar-methode), Julie Crescence (massage zwangere vrouw, baby en hypnogeboorte), Frédérique Dolphijn (specialiste cranio-sacrale therapie: zeer zachte behandeling afgeleid van de osteopathie), Giuseppe Ravi (master trainer
‘ademhaling en beweging’fit & tune)

Archimedesstraat 34 1000 Brussel / T +32 (0)477 64 72 49
www.salonesthetiqued.be
salonesthetiqued@gmail.com