Alicia Keys krijgt exclusieve Belgische ring cadeau

Gepubliceerd op 3 augustus 2016 door Laure Vandendaele
Alicia Keys krijgt exclusieve Belgische ring cadeau

Rapper Swiss Beatz trakteerde Alicia Keys naar aanleiding van hun zesde huwelijksverjaardag op een exclusief juweel. De ring met zeldzame watermeloentoermalijn is een ontwerp van de Belgische juwelier en kleuredelsteenspecialist Jochen Leën.

Geen opzichtige met diamanten bezaaide juwelen voor Alicia Keys. De zangeres - die onlangs make-up uit haar leven bande -  verkiest eenvoud boven opzichtige bling. En dus ging echtgenoot Swiss Beatz op zoek naar een uniek, natuurlijk en origineel stuk om zijn vrouw te verrassen voor hun zesde huwelijksverjaardag.

Via Instagram belandde de rapper bij Jochen Leën, een Limburgse juwelier gespecialiseerd in gekleurde edelstenen. Beatz koos uiteindelijk voor een uiterst zeldzame watermeloentoermalijn (dankt zijn naam aan de variatie van groene en roze tinten ) van 32 karaat die Leën in een eenvoudige ring verwerkte.

Dat Keys bijzonder blij met haar nieuwe geschenk was, bewijst onderstaand filmpje dat Swiss Beatz diezelfde avond nog naar de juwelier stuurde.

Volg Jochen Leën op Instagram voor meer exclusieve juwelen en zeldzame stenen.