Dit wordt het populairste kapsel van 2023

Geüpdatet op 23 december 2022 door Daphne Dorgelo en ELLE België
Dit wordt het populairste kapsel van 2023 Imaxtree

Dankzij enkele populaire series weten we nu al wat het populairste kapsel zal worden van 2023. Klaar voor de schaar?

Netflix schotelt geweldige bangs voor, denk aan Jenna Ortega’s duistere froufrou in 'Wednesday' en Elizabeth Debicki's opgeknipte variant in 'The Crown'. Om nog maar te zwijgen over de hype rond Lily Collin's zelfgeknipte pony in 'Emily in Paris'. Wees dus niet verbaasd als je het momenteel voelt kriebelen om de schaar in je voorste lokken te zetten, want een pony wordt het populairste kapsel voor 2023.

Zet jij de stap richting een nieuwe coupe? We kunnen de knoop niet voor je doorhakken, maar wél de vele mogelijkheden van dit populaire kapsel opsommen - want saai is een froufrou allerminst.

De curtain bangs van Wednesday Addams

Jenna Ortega's personage, de onnavolgbare, ietwat sadistische Wednesday in de gelijknamige Netflixserie, heeft een benijdenswaardige pony. TikTokers wereldwijd gingen thuis aan de slag met een schaar om soortgelijke curtain bangs te creëren. Van waar de hype? De nonchalante variant kan voor elk soort donker haar, van krullend tot steil en van dun tot dik. Maar we adviseren wel om het door een professional te laten knippen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ALLAN AVENDAÑO (@allanface)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Hair Bros (@thehairbros)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Hair Bros (@thehairbros)

De froufrou à la 'Emily in Paris'

Als er één serie is die trends adopteert in het leven roept, dan is dat Emily in Paris wel. De Britse actrice Lily Collins onthulde eerder haar froe.. eh, French fringe op Instagram, maar in het derde seizoen van de serie maakt ze pas echt furore: Emily knipt haar eigen froufrou! Hoewel het resultaat er verdacht professioneel uitziet, noemt vriendin Mindy (Ashley Park) ze 'trauma bangs'. Hoe dan ook, Emily stylet haar pony op een aantal Frans geïnspireerde manieren - waaronder als een volle fringe, als curtains en met een krul - en wij zijn er weg van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leia Sfez (@leiasfez)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louise Follain (@louisefollain)

Een pony to Di for

Als je 'The Crown' op Netflix op de voet volgt, weet je dat het recent verschenen seizoen 5 zich richt op prinses Diana in de jaren negentig. Actrice Elizabeth Debicki vertolkt de prinses van Wales, die met hulp van het team opvallend veel op haar lijkt. Inclusief iconisch zijdelings gestyled kapsel, dat destijds duizenden, zo niet miljoenen vrouwen over de hele wereld inspireerde om kort te gaan. We verwachten dan ook dat de 'modern Diana' een van de populairste kapsels wordt komend seizoen. Mark our words!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mariah krey (@mariahkrey)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

LEES OOKDit is jouw teken om je haar koper te kleuren deze winter