7 topadresjes om jezelf te verwennen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
7 topadresjes om jezelf te verwennen

Waarom zou je moeten wachten tot een burn-out, relatiebreuk of verjaardag vooraleer je wat tijd neemt voor jezelf? Wij bij ELLE grijpen elke gelegenheid om onszelf eens goed te laten verwennen! Zoek hieronder het ideale adresje uit, kies voor een gezichtsbehandeling of ga voor een massage en vergeet vooral je favoriete magazine niet!
Zin gekregen om jezelf eens goed in de watten te leggen? Ontdek hier onze favoriete adresjes. 

1/

ANTI AGING CENTER

Deze beide adressen - het ene in het hart van een rustige wijk langs de vijvers van Elsene, het andere in de prestigieuze Koningsstraat - zijn geen schoonheidsinstituten, noch medische kabinetten; het zijn trendsetters die doeltreffende oplossingen aanreiken in de strijd tegen de veroudering. Preventie, verjongingskuur, epidermabrasie, afslanken… De traditionele tot ultragespecialiseerde verzorgingen worden verstrekt door huidtherapeuten die met al deze technieken vertrouwd zijn.

anti-aging-3

Het Anti Aging Center biedt elke klant een esthetisch totaalpakket aan om de sporen van veroudering te counteren en te herstellen. En omdat anti-aging ook samengaat met wellness werden exclusief ook twee ‘Angélique de Neuville’ spa relaxatieruimtes voorzien. Zestien rituelen met een unieke olfactieve piramide en een verrassend pakket serene ervaringen! De Anti Aging Centers zijn avantgardistische plekken die zich zonder dralen laten ontdekken, want ja: de tijd gaat snel!

Anti-aging-2

Centre Vilain XIIII : Open maandag tot zaterdag van 10 tot 19 uur / T +32 (0)2 647 38 95
Centre Royale : Open dinsdag tot zaterdag van 9 tot 18 uur / T +32 (0)2 230 06 00

antiaging-center.be

2/

BEAUTY ART

Beauty Art is schoonheidsinstituut, kapperssalon én kunstgalerij. Dit hybride salon wordt geïnspireerd door de internationale trend om een kwaliteitsvol dienstenpakket te omkaderen met unieke kunstwerken.

Nada El-Hoss werd in Libanon geboren uit ouders die Afrikaanse kunst verzamelden. Zij studeerde economie aan de ULB en volgde ook cursussen schoonheidsverzorging: haar grote passie en dat van jongs af. Toen ze als 22-jarige naar haar geboorteland terugkeerde, opende ze er een kleine privékliniek die zeer in de smaak viel bij een kieskeurig cliënteel. Dat was enthousiast over de pijnloze permanente make-upprocedures volgens de laatste Europese hygiënenormen en gebruikmakend van de modernste Duitse apparatuur.

beautyart

De Permanent Makeup Clinic breidde vervolgens uit naar Beiroet, Abu Dhabi en Brussel. Nu ze hier woont met haar man en haar kinderen lag het voor de hand dat zij deze ‘Permanent Makeup Clinic Academy’ en ‘Beauty Art’ opstartte om het zelfbeeld van elke vrouw te helpen verbeteren.

Alle dagen open van 9.30 tot 18.30 uur behalve op zondag / T +32 (0)2 644 22 22

www.beautyart.be

3/

CENTRE LOTUS

CENTRE LOTUS is een nieuwkomer in Luik en introduceert in ons land een vernieuwend concept op vlak van wellness en esthetiek. Dit centrum is geen schoonheidsinstituut en evenmin een beauty clinic. Het heeft als streefdoel om naast uw look ook uw mentale en fysieke gezondheid te verbeteren door een beroep te doen op de modernste aangepaste technologieën, daarbij gebruikmakend van de allerbeste farmacosmetica, zoals Apot.Care.

lotus-1

Na een individuele analyse op basis van uw antecedenten en uw persoonlijke doelstellingen wordt overgegaan tot de meest geschikte en efficiëntste verzorging. Een schoonheidsspecialiste, therapeute en kinesisten staan in voor de uitvoering en er zijn ook medici voor diabetes, astma, ontgiften tijdens chemotherapie, enz. De gezondheid versterken, verjongen, het figuur verbeteren of definitief afrekenen met ongewenste haargroei: CENTRE LOTUS brengt u helemaal tot rust in een zen en modern kader.

lotus-2

Uitsluitend volgens afspraak / T +32 (0)4 287 77 87

www.centre-lotus.be

4/

LA ROSE DES SABLES - De instituut

Omdat elke vrouw even mysterieus en mooi is als een roos biedt dit schoonheidsinstituut, dat centraal in de Brugmannwijk gelegen is, een verzorgingsgamma aan dat elke vrouw nog mooier en vooral gelukkiger maakt.

rose-des-sables-instit-1

In een discreet en zijdezacht kader kijkt Anna - de meesteres des huizes - er op toe dat al uw wensen en verlangens worden ingevuld: klassieke verzorgingen of aromatische rituelen, natuurlijke cellulitebehandelingen en huidverjonging met LPG® of LDM, afslanktechnieken in enkele sessies met behulp van de BODY SCULPTOR, droommanicure, wimpers kleuren, tijdelijk of definitief epileren, verschillende soorten voetverzorging.

rose-des-sables-instit-2

Nieuw! Chinese voetzoolreflexologie, ontspannende of therapeutische Chinese massage, afslankverzorging
en Anti-Age lichaamsverzorging.

Maandag tot vrijdag van 10 tot 19 uur - Zaterdag van 10 tot 18 uur / T +32 (0)2 343 42 11

www.larose-dessables.com

5/

SECRET BEAUTÉ

Vale teint, panda-ogen, ontsierende haartjes en slappe dijen? In het gloednieuw, fris en zen schoonheidscentrum SECRET BEAUTÉ, dat vlakbij de Brugmannwijk is gelegen, weten ze hoe dit aan te pakken. Je stapt er dan ook als herboren buiten!

secret-beaute-1

Fanny Hué kan terugblikken op 15 jaar ervaring in de schoonheidssector. Zij specialiseerde zich in definitief ontharen, het verjongen van de huid door middel van radiofrequenties en de specifieke verzorging met lichtimpulsen. Deze jongedame, die zich door een team professionals laat omringen, werkt voor al haar klanten een gepersonaliseerde verzorging uit. Een unieke aanpak waarvoor zij een beroep doet op AHAVA-producten die hun natuurlijke ingrediënten uit de Dode Zee halen.

secret-beaute

Hun unieke kwaliteiten om de celhernieuwing te stimuleren, zijn ideaal voor de problemen van een gevoelige huid alsook voor alle andere huidtypes. Het lijkt soms wel een mirakel. Verder is er ook de Spa: een ruimte voor ontspanning, pakkingen en scrubs. Verwenning troef voor lichaam en geest.

Voor 10 uur en na 18 uur uitsluitend volgens afspraak / T +32 (0)2 346 68 96
Rue Vanderkindere 323, 1180 Bruxelles

fanny.secretbeaute@gmail.com
www.secretbeaute.net

6/

SKINCOSMYTHICS

Omdat ze de schoonheidsrituelen van dames in Oslo, New York of Sydney dichter bij huis wilde, opende Sandra Kameeke - die gepassioneerd is van cosmetica - bij ons in 2015 een instituut/conceptstore die zich onderscheidt door zijn verzorging met gebruik van nicheparfums en -producten.

skincosmytics-1

Skincosmythics is continu op zoek naar nieuwe cultelixirs, zoals het pioniersgamma ‘Environ’ dat zichtbare resultaten op het gelaat tovert, het Zweedse haarverzorgingsmerk ‘Sachajuan’, de Dr. Bronner’s ‘biozepen’ met de 18 in 1 gebruikswijzen, de ‘Uslu 5-Free’ nagellakken, de Londense ‘Beaufort’ geuren, de parfums ‘Au Pays de la Fleur d’Oranger’, de sterrencrème ‘Egyptian Magic’, de Australische badartikelen ‘Page Thirty Three’, het Deense merk lichaamsproducten ‘Karmameju’, de producten van ‘Nominoë’ die herinneren aan een wandeltocht door Bretoense velden, duinen en weilanden, met de onvolprezen brembloemen en uitgewerkt door een neus in Grasse...

skincosmytics-2

In dit mooi ingericht kader wordt u van kop tot teen verwend.

Open maandag tot zaterdag - Nocturne op donderdag tot 20.30 uur met bubbelavond
Waterloosesteenweg 562 1050 Brussel / T +32 (0)2 218 05 08

www.skincosmythics.com

7/

SECRETS MARINS

Verzoen u met uw lichaam en vind uw innerlijk evenwicht terug! Het schoonheidsinstituut Secrets Marins, dat in 1999 door schoonheidsspecialiste Noëlle Desablin werd geopend, maakt u mooi, mooi, mooi… en knap, knap, knap, en dit zowel fysiek als moreel.

secrets-marins-2

In een gezellig decor, dat zen is en exotische geuren verspreidt, is elke behandeling een ode aan de schoonheid en aan het absolute welzijn: scrub met 100% op maat modelleren, lichaamsverzorging, gelaat, voeten, handen, epileren met was of definitief, valse gelnagels, half-permanente nagellak, half-permanente make-up, ontkleuren, zonnebank, lipomassage, zonder de MYscara te vergeten, de revolutionaire mascara die een maand blijft zitten.

Na uw bezoek aan deze hartverwarmende plek met een ruim dienstenpakket - het is een van de weinige salons waar elektrolyse wordt toegepast - dient u helemaal niet onder te doen voor de sterren van het witte doek!

Alle dagen open van 9.30 tot 19 uur, behalve op woensdag & zondag
Brugmannlaan 227 1050 Brussel / T +32 (0)2 343 34 28

www.secrets-marins.eu