Dit zijn de beste ijssalons in Brussel

Geüpdatet op 17 oktober 2017 door ELLEFR
Dit zijn de beste ijssalons in Brussel

Smelten in de hoofdstad? Niet als het aan deze Brusselse topadresjes ligt, die je van koele Eerste Hulp Bij Hittegolf voorzien:  

1/

1

Comus & Gasteria 

Ontdek verbazingwekkende smaken in deze mythische ijssalon: aubergine, basilicum, mosterd, jasmine, olijfolie, wasabi, ... noem maar op! Hier moet je zijn om nieuwe smaken te proeven.

Baksteenkaai 86, 1000 Brussel 

2/

2

Capoue

De klassieke smaken zoals speculoos en chocolade zijn hier heerlijk! Maar ontdek ook een van de vele gewaagde combinaties die Capoue aanbiedt: aarbei/basilicum, ,framboos/paprika,...

De Wandstraat 112, 1020 Brussel. Andere boetiekjes vind je hier.

3/

3

Chillbox

Dit Griekse merk biedt frozen yogurt, toppings, ijs en milkshakes aan. Graag M&M's en Oreo's op ons ijsje, please!

31

Grasmarkt 34, 1000 Brussel

4/

4

Zizi 

Zizi is een van de bekendste ijssalons van Brussel. Al 60 jaar biedt het 100% natuurlijke smaken zonder toegevoegde kleurstoffen aan! Probeer zeker eens een van de thee smaken (munt, ceylon, natuur, verbena).

Rue de la Mutualité 57A, 1180 Brussel

5/

5

Pierre Marcolini

Ga langs bij deze meester-chocolatier voor Italiaans ijs in een bakje of een horentje! Vanille en caramel zijn de sterren onder de smaken, maar verlaat dit ijssalon niet voordat je een bolletje chocolade hebt geproefd.

Miniemenstraat 1 (Grote Zavelplein), 1000 Brussel
Koninginnegalerij 21, 1000 Brussel

6/

unnamed

Gaston, gaga de glaces 

Vers ijs dat recht voor je ogen wordt klaargemaakt! Bij Gaston zijn de ijsjes lekker, authentiek en worden ze geserveerd met een brede glimlach. Proef zeker eens de toppers van het moment: de sorbet abrikoos-yuzu en de Gaston gemarmerd ijs met gekaramelliseerde pecannoten & vanille.

Baksteenkaai 86, 1000 Brussel