Hoe behoud je die frisse teint na de vakantie?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE Partner
Hoe behoud je die frisse teint na de vakantie?

Eenmaal terug uit vakantie willen we dat gezonde kleurtje allemaal graag zo lang mogelijk bewaren. Wij verklappen alvast enkele trucs om een vale, vermoeide teint tegen te gaan.

Op vakantie lijkt de drukte van alledag ver weg. We kunnen stoom aflaten, zowel fysiek als mentaal. We halen wat slaap in, we nemen tijd voor onszelf, en dat doet ongelooflijk veel deugd. Ook voor onze huid.

Om die frisse teint te bewaren en tekenen van stress en vermoeidheid tegen te gaan, die overigens de zelfverdediging van de huid onderuit halen en ze vroegtijdig doen verouderen, kunnen we een bondgenoot inschakelen: Pearly Lotion, Vloeibare Crème en de Nachtmasker Énergie de Vie van Lancôme.

energiedevie_lotion_pack
Prijs: 60,50 euro voor 200 ml.

 

  • Wij zijn weg van …

Zijn weergaloze textuur – half water, half olie – die ons meteen wist te verleiden. Deze lotion zit boordevol transparante parels van verschillende grootte die bij het aanbrengen versmelten met de huid.

Zijn ogenblikkelijk verfrissend effect. Vooral ’s morgens bij het opstaan en zodra de temperatuur stijgt, bezorgt hij je een heerlijk gevoel.

Zijn complete formule die de hydratatie bevordert. Zij bevat eveneens antioxidanten en stimulerende bestanddelen die de huid doen stralen.

  • Hoe breng je hem aan?

Schud de flacon 2 seconden om de werkzame bestanddelen goed te mengen.

Gebruik geen watje, want daar verspil je alleen maar product mee. Doe de lotion rechtstreeks op de handpalmen (2 à 3 keer pompen) voor het volledige gelaat, de hals en het decolleté. Wrijf de handen tegen elkaar.

Verdeel het product over de te hydrateren zones door de handen er plat tegen te drukken.

Doe de lotion vervolgens in de huid dringen met kleine cirkelvormige bewegingen. Zo bevorder je immers de microcirculatie van de huid, waardoor de teint een boost krijgt en gaat stralen. Begin met het decolleté, klim omhoog naar de hals en eindig met het gelaat.

Masseer van het binnenste van het gelaat naar buiten, afgezien van het voorhoofd en de hals, waar je van onder naar boven moet bewegen. Laat het product in de huid dringen: hij zal onmiddellijk zachter en comfortabeler aanvoelen.

gif_face

Wil je de huid nog verder hydrateren, voltooi het schoonheidsritueel dan met de overige producten uit de lijn Énergie de vie >>>

De vloeibare crème die jouw huid laat stralen.  Een complete en buitengewoon praktische alles-in-een verzorging. Fris als een lotion, geconcentreerd als een serum en hydraterend als een crème. De vochtinbrengende, antioxiderende, gladstrijkende, vullende en stimulerende effecten doen de huid in een oogwenk stralen. Ideaal voor druk bezette vrouwen die op zoek zijn naar een efficiënte verzorging met een veelzijdig effect.

Prijs: 60,50 euro voor 50 ml.

lancome3

Het nachtmasker voor een nachtelijk herstel. Een herstellende verzorging die de huid een intens gevoel van frisheid verleent dankzij de formule boordevol water. Twee à drie keer per week aanbrengen als nachtmasker of een keer per week in een dikkere laag als SOS-behandeling. De formule helpt de natuurlijke barrière van de huid versterken en de hydratatie op peil te houden.

Prijs: 69 euro voor 75 ml.

lancome1