Waar kan je een tutu kopen?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Waar kan je een tutu kopen?

Ook zo'n fan van het betere poefwerk? Om één of andere reden blijkt het aartsmoeilijk een degelijke tutu -eentje die écht poeft- te scoren, wij zochten en vonden de beste adresjes: 

1/

Tutu Shop 

war koop je een tutu 9

Nieuwkomertje op het modetoneel: Tutu Shop -whatsinaname- is een uit de hand gelopen vrijgezellenproduct. De bezielster achter de webwinkel knutselde enkele maanden geleden een tiental tutu's in elkaar voor een bachelorette weekend en is sindsdien eigenlijk niet meer gestopt. De handgemaakte rokken bestaan elk uit drie lagen tule en komen in alle kleuren van de regenboog.

Waar kan je een tutu kopen 7

Waar kan je een tutu kopen 8

2/

Clouds of Fashion 

Waar koop je een tutu? 1Clouds of Fashion, de populaire webshop achter de gelijknamige winkel in de Antwerpse Nationalestraat, biedt naast een resem dromerige hebbedingen en accessoires ook goede basics aan en omdat iedereen weet dat een tutu de ultieme basic is...

Waar koop je een tutu? 2

Waar koop je een tutu?3

3/

Repetto 

1Y7A6068

Repetto is sinds jaar en dag de ultieme referentie voor everything ballet. Om één of ander bizarre reden kan je op de webshop geen tutu's scoren, maar in de winkel zelf hangen ze in volle tulen glorie. Misschien is dit juist wel een goede zaak: het verplicht je even de magische wereld van het Franse huis binnen te dansen, wat àltijd goed is voor je gemoed.

Adres: Koningsgalerij 36, 1000 Brussel

4/

Etsy 

Geen weblijstje zonder Etsy, de grootste online klerenmarkt ter wereld. Je kan in deze digitale grot van AliBaba werkelijk alles op de kop tikken, ook tutu's dus.

Waar koop je een tutu 5

Waar koop je een tutu 6

5/

Tutu Shop 

Welkom op de Britse tutu shop die -tromgeroffel- ook naar België verscheept!

waar koop je een tutu 10

waar koop je een tutu 11

waar koop je een tutu 12