3 nieuwe verzorgingsproducten die alle sporen van stress en vermoeidheid wegvegen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE Partner
3 nieuwe verzorgingsproducten die alle sporen van stress en vermoeidheid wegvegen

Dé kwaal van generatie Y (25 tot 35 jaar)? De urban fatigue. Wat is dat nu precies en hoe kun je de schadelijke effecten ervan op je huid tegengaan? Lancôme biedt alvast een nieuw gamma verzorgingsproducten aan, speciaal ontwikkeld voor vrouwen van vandaag.
Een superactief leven leiden is de droom van elke vrouw. Maar als je het beste wil halen uit je relatie, gezin, job, familie en sociaal leven, dan heb je massa’s energie nodig.

Van hot naar her spurten, eindeloze meetings bijwonen, je sociale media checken, urenlang met de computer werken, naar afterworkparty’s gaan met collega’s, uitgaan met je vrienden tot in de vroege uurtjes, etentjes met je familie … het hedendaagse stadsleven is hectisch en kan leiden tot vermoeidheid. Die urban fatigue laat zijn sporen achter op je gezicht, verlaagt de weerstand van je huid en draagt bij aan zijn vroegtijdige veroudering.

Heb je zin om een gepassioneerd en rijkgevuld leven te leiden, terwijl je toch de strijd aangaat tegen een doffe teint, gespannen trekken en ouderdomstekens? Volg dan het voorbeeld van het ELLE Beauty Team en test het nieuwe gamma ENERGIE DE VIE van Lancôme uit. Die verzorgingsproducten werden speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeftes van de vrouwen van vandaag.

Waarom kiezen voor deze producten?

  • omdat ze je een makkelijke, snelle en efficiënte dagelijkse verzorging bieden.
  • omdat ze innoverende formules en texturen meekregen. Een echt zintuigelijk genot.
  • omdat ze aan de belangrijke behoeftes tegemoetkomen van vrouwen die tegen 100 km per uur willen leven maar toch wat tijd willen uittrekken om zichzelf te verzorgen.
  • omdat hun complete formules je huid voeden en hydrateren. Bovendien bevatten ze antioxidanten en stimulerende actieve bestanddelen die je huid weer fris en stralend maken.

Kortom, omdat ze de perfecte verzorging vormen voor alle vrouwen die alles willen op elk moment, en die daar helemaal voor gaan!

Ontdek hier alles over de producten en kies de verzorging uit die het beste past bij jou:

lancome2

The Smoothing & Plumping Pearly Lotion

De verrassende textuur (half water, half olie) van deze lotion werkt echt verslavend. Het product bevat massa’s transparante parels van verschillende afmetingen. Het product aanbrengen is een waar plezier omdat je huid meteen frisser en beter gevoed aanvoelt.

Ideaal voor dynamische vrouwen op zoek naar een stimulerende energieboost.

Prijs: 60,50 euro voor 150 ml.

lancome3

The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care

Deze volledig alles-in-éénverzorging is superhandig. Even fris als een lotion, even geconcentreerd als een serum en even hydraterend als een crème. Het product hydrateert niet alleen, maar heeft ook een antioxiderend effect, maakt je vel zachter en voller en zorgt voor meer energie waardoor je huid meteen gaat stralen.

Ideaal voor gehaaste vrouwen die een efficiënte verzorging willen met multi-effect.

Prijs: 60,50 euro voor 150 ml.

lancome1

The Overnight Recovery Sleeping Mask

Een herstellende verzorging die je huid een intens gevoel van frisheid geeft dankzij zijn formule rijk aan water. Je brengt het product twee à drie keer per week aan als nachtmasker of één keer per week in een dikkere laag als spoedverzorging. De crème helpt de huid zijn natuurlijke barrièrefunctie te versterken en zijn vochtniveau te behouden.

Prijs: 69 euro voor 75 ml.

Afhankelijk van je levensstijl en je zintuiglijke voorkeur kun je de lotion of de liquid care dagelijks gebruiken in combinatie met het masker. Het streefdoel: je intense levensritme niet afremmen, maar efficiënt de strijd aangaan tegen de eerste tekenen van ouderdom en vermoeidheid die zich elke dag een beetje meer aftekenen op je gezicht.

Kortom, om je een actief en energievol leven te laten leiden!