Stoelyoga verlicht stress op het werk

Gepubliceerd op 19 mei 2016 door Laure Vandendaele
Stoelyoga verlicht stress op het werk

Natuurlijk wil je elke week naar de yogales gaan, alleen staat de drukke agenda je goede voornemens maar al te vaak in de weg. Onder het motto 'geen excuses' lanceerde Jozefien Schepers 'Yoga Time' een online yogaplatform dat je de mogelijkheid biedt om  echt overal, ook op je bureaustoel, aan yoga te doen.

Yoga Time is een online platform waar je mits betaling van maandelijks lidgeld toegang krijgt tot verschillende korte yogafilmpjes. Op die manier kan je echt overal waar er wifi én ruimte om je matje uit te rollen aan yoga doen. Wie het niet ziet zitten om in de gang of vlak voor het bureau van de financieel directeur de krijgerhouding aan te nemen, kan het misschien bij stoelyoga houden. Aan de hand van filmpjes die niet langer dan vijf minuten duren kan je al zittend ontspannende oefeningen doen. Kies zelf je niveau en het  lichaamsdeel waar je de focus op wil leggen. De korte pauzes houden niet alleen je spieren soepel maar helpen ook om je stresslevel naar beneden te halen.

Hoe werkt het? Surf naar www.yoga-time.be, schrijf je in en dompel je onder in de wereld van de stoelyoga. Tot augustus betalen nieuwe abonnees 2,99 euro per maand in plaats van 4,99 euro. Namaste!