IKEA x Walter Van Beirendonck: 10 musthaves

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Elise
IKEA x Walter Van Beirendonck: 10 musthaves

Een kleurrijke collectie vol speelsheid, creativiteit en verrassende prints, wat had je anders verwacht van een samenwerking met modeontwerper Walter van Beirendonck?

Deze zomer lanceert IKEA GLÖDANDE, een exclusieve collectie ontwikkeld in samenwerking met modeontwerper Walter Van Beirendonck. Het is op z'n minst gezegd een speelse collectie met verrassende objecten. Kijk mee:

Wondermooi

In de Van Beirendonck-collectie staan "de Wondermooi" centraal, vijf bijzondere wezens die hoog in de wolken wonen en alle GLÖDANDE stukken bezielen met hun aparte persoonlijkheid.

De collectie bewijst dat er magie ontstaat als je mode combineert met woningaccessoires. Dat vindt ook Hendrik Most, Creatief Directeur bij IKEA Zweden: “Bij Walter weet je nooit wat er nu weer uit zijn hoed tevoorschijn zal komen. Dat vind ik prachtig, en daar wil ik IKEA ook mee aansteken. Zijn mix van onvoorspelbaarheid, kleuren en motieven maakt hem tot een meester in wat hij doet. Dat ontdekte IKEA tijdens deze wonderlijke, enigszins bevreemdende samenwerking.”

Vanaf 7 juni ligt deze nieuwe collectie in de IKEA woonwarenhuizen.