Zo is het huis van Taylor Swift ingericht

Geüpdatet op 17 december 2020 door ELLE België
Zo is het huis van Taylor Swift ingericht

Taylor Swift opende speciaal voor Vogue de deuren van haar villa in Beverly Hills en gaf antwoord op 73 Q&A's. Niet geheel onverwacht, want de zangeres siert deze maand de cover van het magazine. 

Haar cottage in Beverly Hills is een mix van vintage en country met eigenzinnige accenten, zoals het opvallende behang, antieke kroonluchters, een houten piano, keramiek katten en enkele klassieke boeken. Buiten heeft de ster een rustiek terras met charmante lampen en lantaarns en we spotten ook een antieke fietstaxi bij het grasperk.

Vogue laat ons op een leuke manier kennis maken met America's sweetheart en Taylor stelt zo haar huis én hart open:

1/

De tour start in Taylor's muziekkamer, waar haar piano en enkele gitaren ("Ik weet niet hoeveel gitaren ik heb, ik ben de tel kwijtgeraakt in 2007") staan. Hier heeft ze het meeste van haar muziek geschreven. Haar awards staan niet allemaal in deze kamer, maar staan verspreid over haar hele huis.

taylor 4

2/

Van daaruit neemt ze ons mee naar eetkamer en keuken, waar haar VMA-award tussen haar koffiezetapparaten staat: "Je kan het niet drinken, maar je kan er wel mee roeren in je koffie." Verder verklaart de popster haar liefde voor wodka, cola light, kipvingers ("als calorieën geen rol spelen") en hummus ("dat heb ik altijd in mijn frigo zitten"). Haar favoriete on-the-go fastfood? Cheeseburgers, frieten en een chocolade shake.

taylor 5
"Ik heb espresso, ik heb filterkoffie, ik heb een VMA...”

3/

Dan neemt Taylor ons mee naar haar patio, waar ze onder andere verklaart dat haar geheim talent eigenlijk geen 'talent' is (ze heeft 2 flexibele ellebogen), hoewel later in het filmpje blijkt dat ze wel tot tien kan tellen in het Duits...

Leuk om te weten: ze kan absoluut geen handstand en radslag. Shame on you, Tay-Tay.

taylor vogue 2

"Als ik niet zou zingen, zou ik iets in de reclamesector doen. Slogans en concepten bedenken is wel ongeveer hetzelfde als liedjes schrijven" vertelt ze.

4/

Dat de zangeres een kattenpersoon is, is geen verrassing. "Volgens mij ben ik de meest gevolgde persoon op Instagram omdat mijn katten schattig zijn." Daarnaast heeft ze meer dan 10 keramiek katten in haar woonkamer staan.

Schermafbeelding 2016-04-20 om 15.15.30

"Als ik zelf een kat zou zijn, zou ik niet met mijn eigen katten overeenkomen. Ze zouden me niet cool vinden," zegt ze.

taylor vogue 3

De zangeres is het meeste fan van haar haardvuur in de kamer.

5/

Hoewel haar boyfriend Calvin Harris niet in de video verschijnt, zijn er toch een paar vermeldingen van hem. Eerst verklapt de ster dat haar favoriete cadeau "een olijfboom was die mijn vriendje in mijn tuin had gepland voor Kerst."

Schermafbeelding 2016-04-20 om 15.37.03

Wanneer de cameraman het huis verlaat, hangt er links aan de voordeur een ingekaderde quote: "You have successfully buried yourself inside my head, 2/26/15". Het zijn geen songteksten van Taylor (of van Calvin), maar het is wel de datum van hun eerste ontmoeting op de avond van de Brit Awards!

Bekijk de volledige video hier.

Krijg je maar niet genoeg van Taylor en Calvin? Bekijk hier hun intieme vakantiefoto's!

(stagiaire Sarah Van Damme)