Dit zijn de winnaars van de ELLE Internation Beauty Awards 2016

Geüpdatet op 14 januari 2019 door Laure Vandendaele
Dit zijn de winnaars van de ELLE Internation Beauty Awards 2016

EIBA2016

Voor de vierde keer op rij verkozen ELLE-beautyredactrices van over de hele wereld de beste beautyproducten van het afgelopen jaar. Na veel wikken en wegen, ruiken en smeren, kwamen deze vijftien winnaars uit de bus.

KLIK HIER om een van de tien pakketen met de winnende producten te winnen.

GELAAT

_

  • De beste hydraterende verzorging
    HYDRA BEAUTY MICRO SERUM van CHANELDe verzorgende camelia-extracten zitten ingekapseld in microparels die pas breken bij contact op de huid. De innovatie techniek zorgt ervoor dat het gehalte aan actieve stoffen veel hoger is dan bij andere producten.
  • Het beste masker
    INSTANT DETOX MASK van CAUDALIEDit reinigende masker bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijke klei, die de poriën zuivert en de huidtextuur verfijnt.
  • De beste antiagingverzorging
    NEW DIMENSION EXPERT LIQUID TAPE van ESTEE LAUDER Breng aan op strategische plekken in het gelaat, zoals de jukbeenderen, om te 'contouren'. Het resultaat is een strakkere huid met meer volume, als een soort facelift in een potje.

1/

MAKE-UP

_

  • De beste mascara
    DIORSHOW van DIOREen nieuwe versie van de populaire mascara die ontwikkeld werd voor professionele make-upartiesten. De borstel is gebaseerd op een tandenborstel om de wimpers extra veel volume te geven.
  • De beste foundation
    MIRACLE CUSHION van LANCOMEEen Europese interpretatie van de populaire Aziatische 'cushion'-trend. De luchtige formule breng je aan met een sponsje dat een verkoelend effect heeft op de huid. De textuur kan je transparant of dekkend aanbrengen en geeft een gezonde glow aan de huid.
  • De beste lipstick
    POP LIP COLOR + PRIMER van CLINIQUEKnallende kleuren in een verzorgende, dekkende formule die heel lang blijft zitten.

_

  • Iconisch product
    TOUCHE ECLAT van YVES SAINT LAURENTIn 1992 gelanceerd en nog altijd een topfavoriet. Met deze highlighter kan je op een natuurlijke manier aan contouring doen, een vermoeide blik camoufleren en donkere vlekjes verdoezelen.

2/

LICHAAM

_

  • De beste bodylotion
    IDEAL BODY BALM van VICHYSmeuïge bodybalsem met tien verzorgende oliën, LHA (exfoliërende stof) en hyaluronzuur (voor langdurige hydratatie). Verzorgt en voedt de huid, zorgt voor een egale teint en een gladdere huid.
  • De beste anti-cellulite crème
    MASVELT BODY SHAPING CREAM van CLARINSLichaamsverzorging met klaprozen die inwerkt op hardnekkige vetophopingen. De textuur van deze verstevigende lichaamscrème is speciaal geformuleerd voor de massage waarmee je hem moet aanbrengen, het maakt je huid zachter en strakker.
  • Het beste zonneproduct
    SUPER SOIN SOLAIRE MILKY BODY MIST SPF30 van SISLEYDe applicator brengt de luchtige melk gelijkmatig aan en de niet-vette textuur trekt snel in. Naast UVA- en UVB-filters beschermen actieve bestanddelen tegen oxidatieve stress, om huidveroudering te voorkomen.

AzzedineAllaia

  • Het beste parfum
    ALAIA PARIS EAU DE PARFUM van AZZEDINE ALAIAHet was lang wachten op de eerste geur van Azzedine Alaïa, maar het resultaat mag is een ode aan zijn kindertijd, waarbij zijn oma ijskoud water op de snoeihete kalksteen gooide. Roze peper, fresia, pioenen en muskus smelten samen tot een elegant, vrouwelijk parfum, dat verpakt zit in een stijlvolle, rokerig bruine glazen flacon.

3/

HAAR

  • De beste shampoo
    RESISTANCE BAIN THERAPISTE van KERASTASEDeze shampoo met geltextuur is ontwikkeld om de overbelast haar, dat te behandeld is, in alle zachtheid te reinigen.
  • De beste haarverzorging
    ABSOLUE KERATINE ULTIMATE RENEWAL MASK van RENEE FURTNERRHaarmasker met rijke textuur en actieve ingrediënten als plantaardige keratine en camelia-extract, dat beschadigd haar verzorgt en intenst voedt.
  • Het beste stylingproduct
    SURF INFUSION van BUMBLE AND BUMBLEEen zout-en-oliespray die voor die typische surflook zorgt zonder je lokken uit te drogen.

4/

BeeNature

  • Must have volgens ELLE België
    BEE NATUREDit Belgische verzorgingsmerk is zacht voor je huid én voor het milieu. De natuurlijke producten zijn gebaseerd op honing en bevatten geen parabenen of minerale oliën.WIN! WIN! WIN!

Maak kans op een pakket met de winnende producten. Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd. Veel succes!