6 X schoon met swipen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
6 X schoon met swipen

swipeclean
Swipe jij al? Niet om een leuke date te strikken maar wel om je huid in geen tijd schoon te vegen of een boost te geven.

Een paar keer links en rechts vegen en je make-up of nagellak verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een overzicht van onze favoriete producten.

  1. Silk Purifying Sponge Chief van Sensai

sponge_chief_M

Meer dan een jaar lag de Sponge Chief van Sensai werkloos in mijn badkamerkastje te wachten om gebruikt te worden. Dat geduld werd vorige week beloond toen ik het na een herorganisatie van datzelfde badkamerkastje eindelijk uit de verpakking scheurde en na opnam in mijn avondlijke reinigingsritueel. En het was liefde op het eerste gezicht. Het zachte doekje heeft de textuur van een zeemvel en dient om producten op een zachte manier van het gezicht te verwijderen. Zelf gebruik ik het doekje vooral om  de laatste restjes schuimende cleanser na het spoelen van mijn gezicht weg te vegen. Zo hoef je dat niet met een handdoek, die door zijn grove textuur vaak hard voor de huid is, te doen. Heb je de sponge chief een paar keer gebruikt? Gooi het doekje dan gewoon in de was, daarna is hij als nieuw. Schrik niet als je sponge chief na het drogen hard wordt. Even onder lauw water houden en je magische zeemvelletje is weer klaar voor gebruik. Een aanrader!

Silk Purifying Sponge Sponge Chief van Sensai, 7,65 euro via Planet Parfum

1/

2. Simply Swipe Nail Colour Remover Wipes van & Other Stories

Unghie-deboli-Other-Stories-Simply-Swipe-Nail-Colour-Remover-WipesNiet zo ontsierend voor een hand als een tiental nageltjes met afgebladderde nagellak. De nageldoekjes van & Other Stories zijn de redders in nood voor drukbezette meisjes die last minute de vergane glorie op hun vingertoppen willen wegwerken. Geen geknoei met stinkende dissolvant, gewoon een paar keer heen en weer 'swipen' en je nagels zijn weer brandschoon.

Simply Swipe Nail Colour Remover Wipes van & Other Stories, 7 euro

2/

3. Intensive Lip Mask van Kiko Cosmetics

Intensive lip mask

Nu het kouder wordt, kunnen je lippen best wat extra verzorging gebruiken. Een voedend maskertje in lipvorm houdt je lippen in topvorm en kissproof! Schattig en handig.

Intensive lip mask

Intensive Lip Mask van  Kiko Cosmetics 7,90 euro

3/

4. Liu's Magic Sponge van RainPharma

RainPharma_LiusMagicSponge_Box_12-50euro

Deze spons is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten is gaat de huid, in combinatie met gelaatsreiniger of douchegel, op een zachte manier reinigen.  De combinatie van actieve kool en voedingsvezels uit de Konjak plant zorgt voor een zachte en zuiverende spons. Kan dagelijks gebruikt worden en is ook geschikt voor gevoelige babyhuidjes.

RainPharma_LiusMagicSponge_12-50euro

Liu's Magic Sponge van RainPharma, 12,50 euro

4/

5. Carré Lissant van Kérastase

kerastase_k_01_close_carre_lissant_ferme

Een onverwachte windstoot of regenbui hoeft je kapsel niet meteen naar de haaien te helpen. Een paar keer met een touch-up doekje over froge lokken 'swipen' zorgt voor een instant anti-frizz effect en dat zonder het haar te verzwaren. Weg kroes en hallo frisse glans!

Styling Touch-Up doekjes met anti-frizz effect, 24,45 euro (voor 50 doekjes)

5/

6. Intesify Facial Discs van Colbert MD

comd0004f_1_l

Niets handiger dan een paar meeneemwatjes om je huid ook op locatie te exfoliëren. Swipe een handige meeneempad van Colbert MD over je gezicht en voorkom droge vlekjes, verkleuringen en fijne lijntjes. De combinatie van glucosamine, ananasextract en melkzuur geeft je huid een intense boost.

Colbert MD Intensify Facial Discs, 71,90 euro