HOW TO: Pink of Hearts nail art

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
HOW TO: Pink of Hearts nail art

OPI Pink Of Hearts 2013

Oktober loopt op zijn einde en dat geeft je nog enkele dagen de tijd om jouw steentje bij te dragen voor het onderzoek naar borstkanker. Ook dit jaar steunen Planet Parfum en O.P.I dit initiatief door een limited edition nagellak setje op de markt te brengen. Ontdek hier hoe je met de Pink of Hearts-collectie een heel erg girly nail art op je nagels schildert.

Pink Of Hearts Manicure NL

Stappenplan Pink of Hearts manicure by OPIBelux

Stap 1:
Breng de OPI Natural Nail Base Coat aan op de nagels van propere, gewassen handen.
Lak alle nagels met de lichtroze nagellak ‘Pinking of You’. Laat drogen.

Stap 2:
Lak de pinkjes met de Pink Of Hearts glitternagellak ‘More than a Glimmer’.

Stap 3:
Lak op de ringvingers met ‘More than a Glimmer’ een schuine french en lak op de wijsvingers ter hoogte van de nagelriemen een schuin boogje naar boven toe.

Stap 4:
Bij het OPI duosetje van Pink of Hearts zit er een set nagelstickertjes. Maak het roze lint-stickertje los en kleef het met behulp van een dotting pen schuin op de nagel van de ringvinger. Doe dit ook op de andere hand.

Stap 5:
Handige tip: Kleine steentjes op de nagels kleven, gaat makkelijker als er een dun laagje OPI Top Coat wordt aangebracht op de nagel. Leg met behulp van de dotting pen het steentje op de natte Top Coat en druk zachtjes aan.

Stap 6:
Kleef 1 steentje per ringvinger op de vrije ruimte.

Stap 7:
Breng nu ook een laagje OPI Top Coat aan op de middenvingers en kleef 4 steentjes in de vorm van een schuine french. (in dezelfde richting als de schuine french op de ringvingers)

Stap 8:
Werk nu alle nagels, behalve de pinkjes, af met een Top Coat. De pinkjes laten we zonder Top Coat omdat ‘More than a Glimmer’ een mooi mat effect geeft.

Deel je nailart via de sociale media en vergeet de hashtag #OPIBeneluxgoespink