HOW TO: beach hair

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Anne Poelmans
HOW TO: beach hair

beach-hair1

 

Het zomert buiten. Lekker weer, vraagt om een lekker losse zomerse look. Ga deze zomer daarom voor een vlotte, casual haarstijl: met enkele beach waves in je haar kom je altijd zomers voor de dag.

Met de trendy beach wave look zie je er na een lange dag op het werk, een afmattend namiddagje shoppen of een avondje stappen nog steeds uit alsof je recht van een heerlijk relaxend dagje strandhangen komt. Bovendien is de look erg makkelijk aan te brengen: ideaal voor vrouwen die 's morgens geen tijd hebben om een half uur voor de spiegel te staan!
Hoe krijg je die mooie zomerse krullen in een wip voor elkaar?

beach hair

Een mooie zomerse strandlook in slechts 6 of 7 stappen. Het kan! En dit is hoe het gaat:

1. Begin met handdoekdroog haar

2. Masseer een haarmousse of ander volume creërend haarproduct in de haarwortels

3. Doe hetzelfde met de rest van het haar, vergeet daarbij vooral de punten niet. Ideale producten voor deze stap zijn de Wella Dry Ocean Spritz of de Bumble and Bumble Surf Spray

4. Verdeel je haar in strengen en draai ze met je handen in een soort van pijpekrul.

5. Neem de haardroger en föhn je haar streng per streng

6. Wanneer je dit deed met al je haar, mag je alles samen verder droogblazen. Ga daarbij regelmatig met je handen door je haar, en knijp om er meer vollume in te brengen.

7. Voor wie een iets meer uitgesproken krul in zijn haar wil kan om af te werken ook nog enkele haarslierten rond een krulijzer of stijltang draaien.

Tutorial: