EXCLUSIEF: Delvaux meets Game of Thrones!

delvaux game of thrones

Er was eens... een luxueus kerstverhaal, geschreven in de ateliers van Haute Maroquinerie Delvaux. Regisseur Nic Courdy visualiseerde het middeleeuwse accessoiresprookje in 4 video's.

De nieuwe kerstcollectie van Delvaux is uit en wat is ie mooi! Het Belgische merk liet zich inspireren door een van de beste en meest stijlvolle series van het moment, HBO's Game of Thrones. De limited edition collectie bestaat uit vier Brillant ‘Couture’ handtassen en bijpassende accessoires.

Wil je jezelf omtoveren in de meest glamoureuze versie van Daenerys en ben je dit jaar ongelofelijk braaf geweest? Zet dan zeker één van deze Medieval Chic handtassen op je Sinterklaaslijstje.

Het eerste model Queen's Desire verwijst naar het wapenschild van een vorstin, met opgelegde messing buisjes, vervaardigd door Zwitserse horlogemakers.

delvaux game of thrones

Een tweede model heet Iron Shield en het is bedekt met laagjes elegante schubben die ons van het 'banale der wereld' behoeden zoals het harnas van een ridder dat doet.

delvaux game of thrones

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan is er Black Beauty, versierd met dramatische bloemen die gedrenkt zijn in het zwarte hart van een tovenares. Gehecht op hagedisleder ontvouwen zij vanuit een parelhart hun bloemblaadjes om iedereen te betoveren.

delvaux game of thrones

Het laatste collector's item uit de reeks luistert naar de naam Golden Glory. Vanuit de gesp schijnen gouden stralen die de draagster de allure van een zonnekoning(in) geven.

delvaux game of thrones

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur Maxine
Lifestyle editor

Meer lezen

Shop nu al deze 10 lente- en zomertrends tijdens de solden!

Iedere cool girl kent deze vijf modegeheimen!

Solden shopping: Zo vind je de ideale jeans voor jouw figuur!

Esprit gaat betaalbare bruidsmode verkopen

esprit betaalbare bruidsmode trouwjurk budget

Ook online te ontdekken