JYB Cosmetics: bio, Belgisch en brand new

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
JYB Cosmetics: bio, Belgisch en brand new

coverJYB

België scoort niet alleen op gebied van mode, ook de Belgische beautyscene mag jaar na jaar nieuwe merken verwelkomen. Vorige week was het de beurt aan JYB Cosmetics. De biologische huidverzorgingslijn werd onder grote persbelangstelling voorgesteld in de Brusselse Villa Empain. Zelfs prinses Astrid en haar jongste dochter Laetitia-Maria kwamen het nieuwe organische merk - zij het 'royally late' - van dichtbij ontdekken.

1/

Na meer dan vier jaar ontwikkeling ligt het uitgebreide gamma van JYB Cosmetics eindelijk in de winkels. De lijn bestaat uit  niet minder dan 22 producten die zowel door mannen als vrouwen gesmeerd kunnen worden. JYB Cosmetics zweert vooral bij natuurlijke en organische producten die zo weinig mogelijk impact op de natuur hebben. Zo zitten de producten in hun flacon verpakt in een tube die tot het laatste druppeltje uitgeknepen kan worden. Geen verspilling, dus!

Naast een dag-, nacht-, en oogcrèmes heeft JYB Cosmetics ook bijzonderheden zoals de 'Oil Love You' Face Oil in het gamma zitten. Breng deze rijke olie aan over je dagcrème (!) en geef extra droge huid een flinke boost.

De producten van JYB Cosmectics kosten tussen de 30 en 40 euro en zijn verkrijgbaar bij iU en via www.jybcosmetics.com

HAVE A GOOD DAY + JYBLOGO

2/

WP-019

3/

WP-047

4/

WP-051

5/

WP-060

6/

WP-064

7/

WP-121

8/

WP-134

9/

WP-224

10/

WP-225

11/

WP-260

12/

WP-268