Jaloerse dag: deze sterren hebben het allerbeste haar ter wereld

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Jaloerse dag: deze sterren hebben het allerbeste haar ter wereld

Ze hebben allemaal kappers en stylisten tot hun beschikking, maar sommige sterren hebben toch een stapje voor op hun collega’s. Sterren die nog meer dan de rest door de natuur zijn gezegend, met prachtige lokken die altijd goed liggen. Drankverslavingen, traumatische break-ups of eetstoornissen: niets lijkt de wilde haardos van deze dames klein te krijgen. Bad hair day? Nooit van gehoord.

1/

1. Mary-Kate en Ashley Olsen

Dakloze look of niet, wij zouden een moord voor deze manen begaan.

1

2/

2. Kristen Stewart

Op Kristen Stewart zijn we niet jaloers, meestal hebben we zelf medelijden met de ongemakkelijke actrice. Behalve als het op haar bouncy lokken aankomt die in élke situatie –zelfs een ruzie met Rob- goed liggen.

2

3/

3. Blake Lively

Was in haar Serena-dagen al een echte zeemeermin en blijft ons sindsdien verblinden met haar gouden haardos. Niet eerlijk.

3

4/

4. Kate Middleton

Een sprookjeshuwelijk, daar hoort een prinsessenkapsel bij. Wij kennen niet veel royals die op officiële aangelegenheden hun haar rebels los (mogen) laten hangen. In Kate’s geval kan niemand weerstaan aan haar glanzende, chocoladebruine lokken –zelfs het protocol niet.

4

5/

5. Gisele Bündchen

Het moordlijf, de hunky man, de schattige baby’s, de ongelooflijke carrière: Gisele heeft alles. Niet te verwonderen dat ze ook met haar golvende manen het groene monster doet opkomen.

5