Gwyneth Paltrow strikt Michael Kors

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Ingeborg Deleye
Gwyneth Paltrow strikt Michael Kors

Gwyneth

Ontwerper Michael Kors en de Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow slaan de handen in elkaar voor een luxueuze capsulecollectie van kledij en accessoires voor de feestdagen. De collectie is vanaf december verkrijgbaar via goop, het digitale platform van de actrice. Eerder werkte Paltrow op diezelfde website al met grote namen als Stella McCartney en Alexandra von Furstenberg samen.

De kledingstukken en accessoires zijn naar verluidt een combinatie van Kors' stijl en Paltrows persoonlijke smaak. De samenwerking prijkt vanaf december op de website van de actrice, waar meteen ook een aantal extra items uit de Michael Kors Collection en de MICHAEL Michael Kors lijn aan de lezers zullen worden aangeboden.

'Zowel Gwyneth als het leespubliek van goop zijn chic, intelligent en ambitieus. Een perfecte match voor mijn stijl', zegt Michael Kors. En ook de actrice zelf is - vanzelfsprekend - enthousiast over de samenwerking. 'Ik bedacht dat het fantastisch zou zijn om enkele van mijn favoriete vintage Michael Kors-looks die ik al jaren in mijn kast heb en zo vaak draag, her uit te vinden', zo luidt het in een persbericht.

De Kors-Paltrow-collectie is vanaf december 2013 verkrijgbaar via Goop.com en Michaelkors.com