Celeb trend: de sterrenjas van Saint Laurent

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Celeb trend: de sterrenjas van Saint Laurent

sterren Saint LaurentHedi Slimane’s grootste critici krijgen ongelijk: de door hen zo verguisde grunge collectie van de Saint Laurent ontwerper verkoopt als zoete broodjes. Vooral een jasje in mohair met sterrenprint doet het bijzonder goed bij beroemdheden.

Wat Bambi en een tijger voor respectievelijk Givenchy en Kenzo doen, doet de ster voor Saint Laurent. Ondanks een prijskaartje van meer dan 1000€ lijken sterren en stylisten helemaal fan van het kledingstuk, vaak als slonzige cardigan over een jurkje gedragen. Katie Holmes en Sky Ferreira werden er reeds mee gespot, terwijl Amanda Seyfried, Zooey Deschanel en Chloë Moretz hun sterrenstatus bevestigden in tal van magazines. De jas werd voor het eerst geshowd op Edie Campbell en later door Slimane zelf gefotografeerd op Cara Delevingne

Ondertussen is het ontwerp uitverkocht op luxe webshops als net-a-porter. Geen paniek echter voor wie net als de sterren in hogere –extreem dure- sferen wil verkeren: het aanbod wordt zonder twijfel nog aangevuld.

Moraal van het verhaal: mispak je nooit aan Hedi Slimane!

1/

amanda seyfried

Amanda Seyfried

2/
Cara Delevingne

Cara Delevingne door Hedi Slimane

3/

Chloe MoretzChloe Moretz

4/
Edie CampbellEdie Campbell

5/
Katie Holmes

Katie Holmes

6/
pixie geldofPixie Geldof

7/
Sky Ferreira

Sky Ferreira

8/
Zooey Deschanel

Zooey Deschanel