Trend: Givenchy’s Bambi sweater

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Trend: Givenchy’s Bambi sweater

Move over Kenzo tijger, het prijzenbeestje van dit seizoen is niemand minder dan Bambi. Givenchy’s sweater met (de helft van) het beroemde Disney figuurtje baant zich aan een razende snelheid een weg door celebland, een hype is geboren.

Lange stelten en een harmonieuze mix van camelkeuren en roze: het is ons eigenlijk een mysterie waarom de modewereld niet vroeger bij Bambi uitkwam. Het figuurtje heeft alles om mode-insiders te behagen: Amanda Seyfried, Alexa chung, Elle Fanning, Anna Dello Russo en zelfs Carine Roitfeld werden ondertussen met Riccardi Tisci’s sweater gespot. Het is slechts een kwestie van tijd voor Kim en Kanye met matching exemplaren worden gesignaleerd. Ook op magazinecovers duikt het schattige hertenjong op tijd en stond op. Als jurkje, op een skinny broek, boven een kokerrok of losjes over een doorkijkjurk gedragen: de sweater past zich aan elke stijl aan.

Ook fan van Bambi? Voor 850€ is hij ook de jouwe. Wie braaf gespaard heeft, kan de neoprene sweater op net-a-porter scoren. Het ontwerp is momenteel uitverkocht (een hyper is niet zomaar een hype), maar de webshop beloofde binnenkort het aanbod weer aan te vullen: in de gaten houden dus!

Ontdek hier welke sterren je reeds voorgingen:

1/

 

Lily Collins
Lily Collins

2/

1
Amanda Seyfried

3/

Carine Roitfeld
Carine Roitfeld

4/

Alexa Chung
Alexa Chung

4

5/

Elle Fanning
Elle Fanning

6/

Vogue China
Vogue China