Natan opent nieuwe winkel in Antwerpen

Gepubliceerd op 4 oktober 2013 door Isabelle
Natan opent nieuwe winkel in Antwerpen

 

1Natan pakt uit met een gloednieuwe boetiek in de Antwerpse Huidevettersstraat, wij gingen een kijkje nemen en liepen Edouard Vermeulen tegen het lijf, goed voor een korte babbel met de sympathieke ontwerper:

5
Plastic Fantastic, een trend die ook door Natan werd opgepikt.2

Wat is het concept achter deze nieuwe boetiek?

Ik had een winkel met een grand hotel effect voor ogen. Klanten moeten het gevoel krijgen een hotel van weleer binnen te wandelen, alsof ze in een apart salon afspraak hebben met hun stylist. Ik wil ze een luxe ervaring geven met een retro knipoog.

3

4De traditionele winkelervaring dus, heeft u nooit aan een webshop gedacht?

Misschien… Ik stel me veel vragen rond het concept van online winkelen: is het wel mogelijk? Ik merk toch dat mijn klanten nog steeds de creaties willen passen, aanraken en in het echt zien. Volgens mij is het fenomeen dan ook echt iets voor jongeren, voorlopig niet echt het leeuwendeel van mijn cliënteel. Het lijkt me dus moeilijk haalbaar maar … zeg nooit nooit! Ik sluit het idee in de toekomst zeker niet uit en houd alle opties open.

6

7

8Staat er naast deze shop nog verdere uitbreiding op het programma?

Ik ben er zeker mee bezig, maar echt iets concreets hebben we momenteel niet. Er staat sowieso nog een nieuwe boetiek in deze stijl op het programma, graag zou ik daarvoor internationaal gaan. Voorlopig is er echter nog geen tastbaar project.

9

10