WE LOVE: Matthias Schoenaerts voor Vogue

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Anne Poelmans
WE LOVE: Matthias Schoenaerts voor Vogue

Matthias SchoenaertsNadat Hollywood 'onze" Matthias Schoenaerts in de armen sloot, gaat nu ook de modewereld voor de bijl. Modeblad Vogue pikte de knappe Belg weg van bij zijn vriendin Alexandra voor een sexy shoot aan de zijde van topmodel Carolyn Murphy. Ook achter de lens werd het werk uitgevoerd door een ster. Niemand minder dan Mario Testino mocht het fotogenieke koppel op beeld vastleggen.

Matthias Schoenaerts

Hoewel Matthias Schoenaerts zich waarschijnlijk meer in zijn element voelt op een filmset, blijkt de succesvolle acteur ook een getalenteerd model. Gezegend met goede looks en een hoge dosis star quality moet Schoenaerts niet onderdoen voor professionele mannelijke modellen. Matthias poseerde in Toscane aan de zijde van Carolyn Murphy, een ervaren topmodel met onder meer campagnes voor Missoni, Versace en Tiffany & Co op haar naam. De 39-jarige Murphy is sinds 2001 één van de vaste gezichten van cosmeticamerk Estée Lauder.

De volledige shoot met Matthias Schoenaerts en Carolyn Murphy kan je bekijken in het decembernummer 2012 van de Amerikaanse Vogue.

Matthias Schoenaerts VogueMatthias Schoenaerts VogueMatthias Schoenaerts VogueFoto's: Vogue.com