Zin in een break, vertrek op weekend!

Geüpdatet op 19 juni 2019 door ELLE België
Zin in een break, vertrek op weekend!

newsdesk

ELLE en Weekendesk.be selecteerden de beste hotels voor een originele kortbijtrip. Reserveer nu een overnachting inclusief ontbijt en activiteiten in je favoriete hotel en geniet van de speciale ELLE-korting.

D hotel

Voel je helemaal zen in dit prachtige designhotel met heerlijke wellnessfaciliteiten in Kortrijk! 1 overnachting in een tweepersoonskamer + Ontbijt + Dagtoegang tot de wellness. Vanaf 109 € voor 1 nacht met 2 pers. (i.p.v. 174 €)

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Ontdek het bruisende Rotterdam tijdens een citytrip met luxediner in dit designhotel. 1 overnachting in een tweepersoonskamer + Ontbijt + 4-gangendiner met wijnarrangement + Flesje wijn op de kamer + Gebruik van de parking. Vanaf 258 € voor 1 nacht met 2 pers. (i.p.v. 358 €)

Bilderberg Château Holtmühle

Beleef de romantiek en voel je héél even van adel in dit kasteel in Nederlands Limburg. 1 overnachting in een deluxe tweepersoonskamer+ Ontbijt + Fles Prosecco op de kamer. Vanaf 109 € voor 1 nacht met 2 pers. (i.p.v. 154 €)

Kuurhotel en wellnesscentrum Yolande Buekers

Voel je als herboren na een relaxweekend met massage in dit Limburgse kuuroord! 1 overnachting in een tweepersoonskamer + Ontbijt + 1 dag toegang tot het wellnesscentrum + Schouder-rug-nekmassage (30 minuten) + Thalasso therapie. Vanaf 179 € voor 1 nacht met 2 pers. (i.p.v. 319 €)

Terhills Hotel

Ga eindeloos wandelen in Nationaal Park Hoge Kempen tijdens een weekend in dit gloednieuwe boetiekhotel!1 overnachting in een tweepersoons comfort kamer + Ontbijt + Glaasje Cava bij aankomst + Fles Prosecco op de kamer. Vanaf 149 € voor 1 nacht met 2 pers. (i.p.v. 212 €)

Quartier Latin hotel

Geniet van de spa en een massage in dit charmehotel in Marche-en-Famenne.1 overnachting in een tweepersoons business kamer + Ontbijt + Spa + Complete massage + Glaasje Cava bij aankomst. Vanaf 245 € voor 1 nacht met 2 pers. (i.p.v. 353 €)

HOE RESERVEREN?

Simpel en snel: surf naar de website of bel naar 02/290 03 37. Van maandag tot vrijdag van

8 tot 22 uur, op zaterdag van 9 tot 19 uur.