10 x goedkope beauty geheimen van de sterren

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Christin Ho
10 x goedkope beauty geheimen van de sterren

celeb14

We staan er niet vaak bij stil: celebs zijn ook doodgewone mensen met hun eigen beauty tips & tricks. En ze hoeven niet duur te zijn.

1/

Kieran Harnett

De Britse actrice Suki Waterhouse kan niet zonder Coca Cola. Ze gebruikt het drankje als volumebooster voor haar haar: "Zo lijkt het alsof ik een hele dag door de jungle heb gestapt."

2/

celeb1

Selfie queen Kim Kardashian is verslaafd aan suiker... op haar huid. Voor haar is suiker de ideale scrub om dode huidcellen te verwijderen en haar lichaam te hydrateren.

3/

celeb2

Rachel Bilson zweert bij een potje vaseline. Vaseline hydrateert niet alleen de droge huid, maar wordt ook gebruikt om make-up te verwijderen.

4/

celeb3

Miranda Kerr heeft altijd een lepel op zak. Het Amerikaanse model houdt de lepel onder warm water of verwarmt het met een haardroger en gebruikt de bolle kant ervan om haar wimpers te krullen.

5/

celeb4

Julia Roberts spendeert 's morgens aanzienlijk meer tijd in de keuken dan in de badkamer. Waarom veel geld neertellen voor verzorgingscrèmes als je olijfolie kan gebruiken om je handen en huid te hydrateren?

6/

celeb5

Catherine Zeta-Jones eet geen aardbeien, maar wrijft ze over haar tanden om ze witter te maken.

7/

celeb6

In tijden van nood, vindt Taylor Swift altijd een oplossing. Tijdens een vlucht gebruikte de populaire zangeres een zwarte alcoholstift om haar eyeliner bij te tekenen, omdat ze haar make-up tasje was vergeten.

8/

celeb7

Jennifer Lawrence drinkt liters thee om haar lichaam te zuiveren.

9/

celeb9

Het is geen geheim dat het ware gelaat van de celebs onder een dikke make-up laag verscholen zit. Lady Gaga heeft een trucje gevonden om al die troep op haar gezicht gemakkelijk te verwijderen: plakband. Opgepast, plakband kan huidirritaties veroorzaken!

10/

celeb10

Last van stress en zweetplekken? Bevestig zakdoekjes onder je oksels. Jessica Biel verwijdert ze net voor een belangrijke afspraak of rode loper moment.