6 x last minute ideeën voor Valentijn

Gepubliceerd op 14 februari 2015 door Christin Ho
6 x last minute ideeën voor Valentijn

valentijn8Voor de zeemzoete zielen, de happy singles en de nachtraven en -nimfen heeft het Valentijnsweekend heel wat onverwachts in petto. Onze last minute ideeën:

valentijn

Om Valentijn voor een keer niet rood - maar grijs te kleuren, last Kinepolis een prikkelende nachtvertoning in van 50 Shades of Grey. Wie dus nog op zoek is naar een zwoele invulling van Valentijnsavond kan op zaterdag 14 februari om 23u30 terecht in alle bioscopen van Kinepolis (behalve Kinepolis Oostende en Palace Liège) voor het kinky kijkspel tussen Christian Grey en Anastasia Steele.

1/

2. Ringland viert Valentijnsdag

valentijn1

Voor de groene zielen richt Ringland, dat strijdt voor de overkapping van de Antwerpse ring, alle liefdespijlen op 't stad. Geïnteresseerden konden een liefdesgedicht, een brief of een tekening aan de stad schrijven. Op Valentijn leest de Antwerpse cupido Pieter Embrechts de mooiste liefdesverklaringen voor op een romantisch winterfeest. 34 inzendingen worden beloond met een romantisch diner in een Antwerps restaurant. Zaterdag 14 februari van 16 tot 19 uur in het Brilschanspark, Berchem.

2/

3. Liefdesvuurwerk

187739218

Vier je Valentijn aan de kust? Geniet van een romantisch vuurwerkspektakel in het centrum van de Panne om 19u.

3/

4. DubbelRomantische Filmmarathon

valentijn3

Zeemzoete zwijmelfilms in Muziekcentrum Track in Kortrijk. Dubbelpunt zorgt voor de popcorn! Breng gerust zelf een kussen en dekentje mee.

za 14/02/15 om 19:00
Muziekcentrum Track
Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk

4/

5. Expo: Trouwkledij doorheen de jaren

valentijn4

Tijdens de Valentijnsperiode stellen enkele Pannenaren hun trouwkledij tentoon in het gemeentehuis. Van klassieke trouwjurken tot moderne creaties, van huwelijken uit de jaren 1950 tot net gehuwde koppels. Volg de weg die alle bruiden en bruidegoms nemen door het gemeentehuis en ontdek jouw favoriete jurk of kostuum. Misschien inspireert het ook jou?

van 02/02/15 tot 22/02/15
Gemeentehuis De Panne
Zeelaan 21, 8660 De Panne

5/

6. Feesten zonder clichés graag

Geen opgefokt gedoe voor singles of overdreven lovey dovey taferelen, deze feestjes zijn voor nachtraven en -nimfen die Cupido niet nodig hebben om zich te amuseren.

valentijn5

Leave Us At Dawn in de Studio in Antwerpen

valentijn6

Club 69 in Gent

valentijn7

Bloody Louis in Brussel