Top 10 beestige magazine covers

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Christin Ho
Top 10 beestige magazine covers

beest10Beestige modellen, beestige covers. Deze 10 bekendheden waagden hun leven in het belang van mode. 

1/

best1

Deze haai kreeg de oogverblindende Rihanna niet door de keel. De Amerikaanse zangeres prijkt op de nieuwe cover van Harper's Bazaar voor de veertigste verjaardag van Jaws.

2/

beest2

Voor haar rol in 'Water for elephant's' leerde Reese Witherspoon rijden op een olifant. De band die ze opbouwde met olifant Rosie kwam goed van pas voor haar shoot voor Vogue US in 2011. De film lokte gemengde reacties uit, maar ze schitterde wel voor het Amerikaanse modeblad. Een glamoureuze circusact in tegenstelling tot de clowneske avonturen van Britney Spears in haar Circus World Tour in 2009.

3/

beest3

Beiden hebben een grote mond, ze kunnen lief en angstaanjagend zijn en ze staan goed met bruine tinten. Maar wie van de twee valt het meest op? Een vraag waar fotograaf Mario Testino het antwoord niet op wist. Weeral een indrukwekkende shoot van Testino voor Vogue US in 2014.

4/

beest4

Hannah Fraser phone home?  Voor de onderwatershoot van wildlife fotograaf Kristian Schmidt staan de bekendste modellen op de wachtlijst, maar Schmidt koos voor dit project onderwatermodel Hannah Fraser uit. Een indrukwekkend beeld in de natuurlijke habitat van de walvis.

5/

beest5

Cara Delevingne deinst niet terug voor een tarantula meer of minder. Waarschijnlijk een van haar gemakkelijkste modelopdrachten ooit. Angst voor spinnen hoef je niet te faken...

6/

beest

Voor de 25ste verjaardag van het Britse GQ prijkte Rihanna als Medusa, de schrikwekkende vrouw uit de Griekse mythologie, op de cover. Een rol die haar perfect op het lijf is geschreven.

7/

beest6

Actrice Julianne Moore poseerde in 2010 naakt voor het modehuis Bvlgari. De strategisch geplaatste handtas en tijgerwelpjes spraken tot de verbeelding.

8/

beest7Oude geflipte kattenvrouwen kregen in 2008 concurrentie van jonge stijlvolle kattenliefhebsters. Model Karen Elson kroop in de huid van Grace Coddington, kattenmens en creatief directeur van Vogue US, als ode aan de rechterhand van Anna Wintour.

9/

beest8

Isabeli Fontana als de onweerstaanbare schapenhoedster in Vogue Brazilië in 2009.

10/

beest9

Nog een circusact dat ons kan smaken. In 'wild at heart' voor het Canadese magazine Dress to kill doet model Kim Cloutier zich voor als de perfecte circusvrouw.