Justin Bieber ontsnapt niet aan Photoshop in Calvin Klein campagne

Geüpdatet op 4 juli 2019 door Natalia Tjurina
Justin Bieber ontsnapt niet aan Photoshop in Calvin Klein campagne

JB

Justin Bieber vs Photoshop: 0-1.

Kleine jongens worden groot. Tjah, toch niet zo blijkt! Waren we gisteren nog stiekem onder de indruk van de Justin's gespierde torso in de nieuwste Calvin Klein campagne, blijkt nu dat hij die vooral te danken heeft aan het wonderlijke Photoshop.

justin gif

Zo kreeg hij niet alleen meer gedefinieerde buikspieren, maar ook bredere armen, vollere billen en zelfs een extra dosis schaamhaar en een grotere 'package'. Ook zijn partner in crime, topmodel Lara Stone, moest eraan geloven: zij kreeg een plattere buik aangemeten en huidimperfecties zoals pigmentvlekken en zichtbare aders werden magisch weggeklikt.

Jammergenoeg werkt Photoshop enkel op uiterlijke kenmerken. Bieber zou namelijk een hoogst onaangenaam persoon (op de set) zijn en hij zou verschillende keren geprobeerd hebben Lara te versieren. Voor alle duidelijkheid, de Nederlandse is al enkele jaren getrouwd met Britse komiek David Walliams en de twee hebben een zoontje van anderhalf jaar oud. De 11 jaar oudere Lara maakte er korte metten mee door de kleine Biebster duidelijk te maken dat hij nog maar een kind is. Awch.

Lees ook: 12 POPSTERREN IN MODECAMPAGNES

Natalia Tjurina