Welk model imiteert hier haar collega’s?

Gepubliceerd op 10 september 2013 door Isabelle
Welk model imiteert hier haar collega’s?

Tyra BanksTyra Banks is niet bereid New York Fashion Week zonder een vleugje van haar eigen magie voorbij te laten gaan. Het 39-jarige model zet zichzelf in de kijker met een opmerkelijk eerbetoon aan haar collega-modellen.

 
Ze vindt zichzelf dan wel de beste smicer die er is, zelfs Tyra Banks geeft toe dat ook andere modellen het goed doen. Cindy Crawfords moedervlek, Kate Moss’ onschuldige blik en Cara Delevingne’s wenkbrauwen zijn bijvoorbeeld geduchte tegenstanders voor de groene ogen van de Amerikaanse schone. Concurrentie die ze graag uittest door zelf in de huid van eerder genoemde dames te kruipen.

Het resultaat is een portretreeks ter ere van de supermodellen van deze wereld, gespeeld door Banks zelf. Uren in de make-upstoel en de nodige attributen moesten het voluptueuze zwarte model omtoveren in een tengere Kate Moss, een stoere Cara Delevingne en een verleidelijke Cindy Crawford. In het totaal belooft Banks, die de foto’s op haar instagram postte, nog 13 andere portretten. Wie ze daarvoor zal imiteren, is nog niet bekend.

Voorlopig zijn we alvast onder de indruk van de Cindy Crawford transformatie. "Cara Delevingne" doet ons dan weer iets te hard aan Michael Jackson denken...

1
Tyra Banks - Cindy Crawford
2
Tyra Banks - Kate Moss
3
Tyra Banks - Cara Delevingne