COS opent de deuren in Gent

Gepubliceerd op 31 oktober 2014 door Laure Vandendaele
COS opent de deuren in Gent

COS Store Gent - Image by Filip De Smet
De creatiefste stad van het land ontpopt zich steeds meer tot een waar shoppingparadijs. De tijd dat Gent moest onderdoen voor Antwerpen of Brussel ligt intussen al ver achter ons. De Arteveldestad heeft er sinds kort een allereerste COS bij, je weet tijdens je volgende shoppingsessie dus al waarheen.

Eenvoudige, kwalitatieve kleding met pure, strakke lijnen kunnen in deze door normcore gedomineerde tijden op veel bijval rekenen. Geen wonder dus het Scandinavische COS ook in Gent een eerste winkel opent. In de nieuwe shop, die maar liefst twee verdiepingen telt, vind je de complete admes-, heren- en kindercollecties. Energieke aardse tinten, grote volumes en structuurloze afwerkingen kenmerken de wintercollectie die nu in de winkel hangen.

OOK NIEUW IN GENT: Sens d'Or

Niet alleen in Gent zijn ze blij met de komst van een eerste COS. Ook Marie Honda, managing director van COS, keek al een tijdje uit naar de nieuwe shop. “Wij waren enthousiast om een winkel in Gent te openen, een stad waarmee wij affiniteit voelen als Europees design- en kunstcentrum.”

COS Store Gent - Image by Filip De Smet

Het interieur van de winkel weerspiegelt de designwaarden en esthetiek van COS: strakke lijnen en natuurlijke elementen, met oog voor het behoud van de oorspronkelijke aspecten van het gebouw, zoals het open plafond.

COS Store Gent - Image by Filip De Smet

Kortedagsteeg 2F, 9000 Gent
Openingsuren: Maandag – Zaterdag: 10.00 tot 18.30