IN BEELD: Carla Bruni Sarkozy voor Bulgari

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
IN BEELD: Carla Bruni Sarkozy voor Bulgari

Carla Bruni Sarkozy BulgariZe zijn er: de beelden van de nieuwe Bulgari campagne met niemand minder dan Carla Bruni Sarkozy in de hoofdrol. De immer elegante duizendpoot maakt zo een comeback naar de modellenwereld. We zaten er al lang op te wachten.
In maart werd er al gefluisterd dat de voormalige Franse première dame, Carla Bruni, weer in de modellenbusiness zou stappen. De beelden voor Bulgari, geschoten door Amerikaanse fotograaf Terry Richardson, bevestigen dat.
De braafheid van de campagnebeelden verbaast ons een beetje. Zeker van rebelfotograaf Terry Richardson hadden we meer sex & rock ’n roll verwacht. Geen naaktheid, geen pistolen tegen het hoofd dit keer.
De française van Italiaanse afkomst was in de nineties de lieveling van menig ontwerper, tot ze eind jaren negentig haar muziekcarrière voor liet gaan. Na haar huwelijk in 2008 met de vorige president van Frankrijk, Nicolas Sarkozy, transformeerde ze in een brave first lady. Gelukkig komt nu Bruni weer terug; stralend en badend in Bulgary luxe!

Bulgari1

Bulgari2

Bulgari3

Bulgari4

bulgari5