Wat staat er in de tuin van Diane von Furstenberg?

Gepubliceerd op 18 juli 2013 door Isabelle
Wat staat er in de tuin van Diane von Furstenberg?

Nathalie Joos bij Diane von Furstenberg

Een lippenstiftboom! Al is het –met het nodige gegiechel- erg moeilijk om onze verbeelding onder controle te krijgen…
Belgisch onderonsje in Connecticut. Nathalie Joos, styliste én modetrots van ons landje, ging voor haar website Tales of Endearment op de thee bij Diane von Fursteberg –eveneens gezegend met (vage) Belgische roots. Het resultaat is een unieke reeks foto’s van het landgoed van de iconische ontwerpster.
Cloudwalk – zo heet het dromerige domein- is op het eerste zicht een statig landgoed, maar verbergt hier en daar design fantasietjes. Zo groeit er een lippenstift uit een boom, hebben sommige stoelen hertenpootjes en dragen de tuinmannen DVF-gesigneerde uniformen.
De grootste ontdekking van de dag? Von Furstenbergs indrukwekkende vintage collectie –nooit eerder publiek gemaakt. Volgens Joos zou zelf de familie van het icoon de collectie nooit volledig onder ogen gekregen hebben. Of de ontwerpster soms zelf iets uit de collectie draagt? "Ik hoef geen vintage te dragen, ik bén vintage!" Een begrijpelijke uitspraak, als je weet dat haar wikkeljurk uit de jaren zeventig één van de meest gekopieerde looks ter wereld is.

2X6A82971-568x853

Ontdek hier de rest van de foto's.