Ondertussen op de ELLE-redactie: op hotel met Gerard Butler

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Ondertussen op de ELLE-redactie: op hotel met Gerard Butler

gerardbutlerbossman

Boss Parfums heeft met de Schotse acteur Gerard Butler een nieuw (sexy!) uithangbord, en ELLE mocht in Londen met hem even de hotelkamer induiken. Het resultaat van dat gesprekje lees je binnenkort in ELLE, maar deze ontdekkingen willen we jullie alvast niet onthouden.

Waar het gerucht ontstaan is, weet niemand, maar zowat de gehele verzamelde pers (inclusief pr-agenten) dacht dat Gerard klein was. Ook al meldt zijn wikipedia-pagina een lengte van 1m88. Wel, beste dames (en verdwaalde heer), na een portie onderzoeksjournalistiek blijkt dat Gerard wel degelijk groot is, een flinke twee koppen groter dan mijn bescheiden 1m62.Een selfie was gelukkig geen enkel probleem: hij ging spontaan door de knieën om op gelijke hoogte te staan. Jammer genoeg had hij die dag geen kilt aangetrokken.

Een selfie met Gerry maak je niet iedere dag
Een selfie met Gerry maak je niet iedere dag

Je spreekt zijn naam uit als Gè -rard, en niet als Gerààrd. Om op safe te spelen noemden wij hem dan maar Gerry, wat hij blijkbaar leuk vindt.

Aangezien hij tot en met de finale in de tribunes zat op het WK in Brazilië , vroegen we hem zijn bescheiden mening over de prestaties van de Belgen. "Ze waren beter dan ik had gedacht! Vonden jullie dat niet?" Dat we toch niet gewonnen waren, opperde ik, waarop hij al lachend: "Jullie zijn Belgen! Jullie gaan nooit winnen!"

Wacht maar af, Gerry!

Claire Thys