De zomer van 2024 brengt geluk voor deze 3 sterrenbeelden

Gepubliceerd op 20 juni 2024 door Cyrine Ben Romdhane en Lore Ginneberge
De zomer van 2024 brengt geluk voor deze 3 sterrenbeelden Launchmetrics Spotlight

Voor sommige sterrenbeelden belooft het begin van de zomer vuriger te worden dan ooit tevoren – en we hebben het niet over een hittegolf! Ontdek wat astroloog Jean-Yves Espié hierover zegt.

We hebben het zelf nauwelijks door, maar we zijn alweer halverwege het jaar. Tijd om voor zon, zee en strand, want de zomer is eindelijk aangebroken. Voor iedereen die genoeg heeft van de regen en staat te popelen om te vertrekken, is dit een zegen. Het meest creatieve en stralende seizoen staat voor de deur. Maar hoe zit het kosmisch gezien? Boven onze hoofden dansen de planeten. De zonnewende wakkert ons verlangen naar een nieuw begin aan, en met Mercurius, Venus en de Zon in Kreeft worden harten gekalmeerd en samengebracht. Dit is ideaal voor drie sterrenbeelden die geluk en plezier willen combineren. Dit is wat de astroloog voorspelt:

Dit sterrenbeeld weet hoe het zichzelf kan verwennen

Deze periode gunt Maagd zichzelf een stapje terug. Het sterrenbeeld vertraagt om te genieten van de eenvoudige dingen in het leven. “Met de Zon, maar ook Mercurius en Venus in jouw professionele zone, zal je humeur snel opklaren,” belooft de astroloog. Communicatie verloopt vlotter, gesprekken vloeien en projecten vorderen. Voor de queen van organisatie en anticipatie is dit een mentale last minder. Stress verdwijnt en ontspannende momenten komen ervoor in de plaats.

De planeten spelen in hun voordeel. “Met de steun van Mars, die door een aardeteken beweegt, heb je een gunstige context voor succesvolle onderhandelingen.” Of het nu op het werk of in het privéleven is, Maagd ziet haar overtuigingskracht toenemen. Ze weten wat ze willen en vooral hoe ze het kunnen bereiken. De Volle Maan in Steenbok brengt een vleugje geluk hun wildste dromen dichterbij. Niets kan hen stoppen!

Dit sterrenbeeld herontdekt het geluk

"Dit sterrenbeeld kreeg de afgelopen tijd met strakke deadlines en heel wat verplichtingen te maken, maar gelukkig is er beterschap op komst. Weegschaal voelt zich niet altijd op haar gemak als de planeten naar watertekens verschuiven. Dat is nu het geval, want Venus (liefde), Mercurius (communicatie) en de Zon (energie) komen in Kreeft en vragen om meer naar hun emoties te luisteren. Een existentiële crisis lijkt in aantocht, maar dat is niet het geval! Integendeel, Weegschaal neemt het roer om en besluit te vertrouwen op haar sterke band met Jupiter. “De planeet van geluk en goed humeur in een luchtteken is een teken van succes,” benadrukt de astroloog.

Weegschalen zullen zich storten in hun bezigheden, want deze periode is lucratiever en bevredigender dan ooit. Hun carrière kan eindelijk in stroomversnelling komen. “Het is aan jou om het plezier te verlengen door optimisme en flexibiliteit uit te stralen, wat je zowel een aandachtig publiek als welwillendheid oplevert.” Ze weten waar ze aan beginnen en stoppen al hun passie in gedurfde projecten. Verwacht een dynamische en inspirerende energie, precies wat nodig is om weer zelfvertrouwen te krijgen en naar de top te catapulteren.

Dit sterrenbeeld heeft de meeste positieve energie

Voor Kreeft begint het verjaardagsseizoen. Het is het begin van een nieuw tijdperk en vooral een periode waarin zij de ster zijn. Dit teken dat het fijn vindt om gewaardeerd en omringd te zijn, ziet alle ogen op zich gericht. Deze aandacht versterkt hun zelfvertrouwen en geeft hun kracht. Ook in de sterren is hetzelfde te zien: alle planeten staan klaar om hun verder te helpen. Mars, de planeet van ambitie, geeft energie en dynamiek en de zon wekt het verlangen om te stralen. Kortom, Kreeft heeft energie te over.

“Alles lijkt sneller te gaan,” waarschuwt Jean-Yves Espié. Een versnelling die perfect getimed is, want Kreeft heeft allerlei ideeën in zijn hoofd. Deze creatieve ziel grijpt de kans om dromen waar te maken en zichzelf uit te dagen. “Je initiatieven blijken snel vruchtbaar te zijn.” Twijfelen, aarzelen of je niet klaar voelen om de strijd aan te gaan, is niet nodig. Kreeft heeft niets te verliezen en alles te winnen. We raden deze intuïtieve persoon aan z'n instinct te volgen en ervoor te gaan. De sterren en de hemel doen de rest.