Deze website helpt je in vorm te blijven vanuit je woonkamer

Gepubliceerd op 16 februari 2024 door Lore Ginneberge
Deze website helpt je in vorm te blijven vanuit je woonkamer @museofgreens

Voor actieve vrouwen en drukbezette moeders kan het vinden van een moment voor jezelf een echte uitdaging zijn. Het nieuwe online sportplatform Muse of Sweat houdt je in beweging zonder dat je de deur uit hoeft.

Marie de Burbure, oprichtster van Muse Of Greens en liefhebber van sport en gezonde voeding, is gepassioneerd door alles wat lichaam en geest activeert. Haar aanstekelijke energie werkt perfect voor wie op zoek is naar inspiratie en motivatie om te bewegen. Ze geeft niet alleen de kracht om je grenzen te verleggen, maar ook de juiste woorden om vol te houden tijdens je trainingssessies.

Muse of Sweat is geen gewoon fitnessplatform. Het is ontworpen met één idee in gedachten: sport toegankelijk en haalbaar maken voor iedereen, zelfs voor diegenen die slechts 10 minuten in hun drukke dag hebben. Deze aanpak is bijzonder geschikt voor moeders die worstelen om tijd te vinden voor zichzelf tussen familie- en werkverplichtingen door.

KORTE MAAR EFFECTIEVE OEFENINGEN

Het idee achter Muse of Sweat is eenvoudig maar krachtig: korte, maar intensieve en effectieve trainingssessies. De trainingsvideo's zijn divers en variëren vaak in duur van 10 tot 45 minuten. Ze zijn ontworpen om aan alle niveaus tegemoet te komen, inclusief beginners. Dit betekent dat zelfs met een strak schema en een niet-optimale fysieke conditie, het mogelijk is om tijd te maken voor sport, essentieel voor zowel fysiek als mentaal welzijn.

EEN GEBRUIKSVRIENDELIJK PLATFORM

Het platform is ontworpen om extreem gebruiksvriendelijk en toegankelijk te zijn. Eenmaal ingeschreven, heeft de gebruiker toegang tot meer dan 120 trainingsvideo's (live sessies, dagelijkse of wekelijkse uitdagingen, sessies die het hele lichaam of specifieke zones aanpakken.). Elke week worden nieuwe programma's aangeboden om motivatie te behouden en variatie te bieden. De gebruiker kan kiezen op basis van haar stemming, fysieke conditie, beschikbare tijd en doelen, of het nu gaat om een sessie gericht op ontspanning, spierversterking of een intensievere cardio-activiteit.

Een van de grootste voordelen van Muse of Sweat is het vermogen om iedereen aan te spreken ongeacht het fitnessniveau. Beginners zullen programma's vinden die speciaal voor hen zijn ontworpen, met gedetailleerde uitleg over elke beweging en varianten voor elke oefening. De meer gevorderden kunnen zich wagen aan intensievere uitdagingen.

Het belang van sport voor de gezondheid is onbetwistbaar. Het speelt een cruciale rol in de preventie van vele ziekten, helpt bij het beheersen van stress, verbetert de slaapkwaliteit en verhoogt het zelfvertrouwen. Voor vrouwen, vooral na een zwangerschap, helpt het om weer in vorm te komen, de bekkenbodem te versterken en de stemming te verbeteren.

In tegenstelling tot veel fitnessprogramma's, legt Muse of Sweat de nadruk op algeheel welzijn in plaats van gewichtsverlies. Het doel is om je beter te voelen in je lichaam en geest, sterker te worden en meer energie te krijgen. Dit wordt bereikt door een holistische benadering die pilatesoefeningen en yogaposes omvat, naast dynamischere sequenties.

7 DAGEN GRATIS

Voor degenen die nog twijfelen, biedt Muse of Sweat een gratis proefperiode van zeven dagen. Dit is de perfecte gelegenheid om verschillende soorten trainingen te testen en te zien hoe het platform past in een al druk leven.

Muse of Sweat presenteert zich als de ideale oplossing voor moderne vrouwen die sport willen integreren in hun dagelijks leven zonder dat dit

een extra last wordt. Dankzij de flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en focus op algeheel welzijn, biedt het een nieuwe manier om fitness te ervaren, aangepast aan de realiteiten en behoeften van de vrouw van vandaag. Door sport toegankelijk, leuk en effectief te maken, transformeert Muse of Sweat niet alleen lichamen; het transformeert ook levens door gezondheid, energie en positiviteit te brengen.

Meer info